logo bnc

Wat ga je doen als Accountmanager AV?

Als Accountmanager AV heb jij een heleboel verantwoordelijkheden. Met jouw expertise en vaardigheden, vertaal je de behoeften van de klant naar een juiste AV oplossing! Dit ga je doen voor potentiële klanten, maar ook erg belangrijk; je onderhoudt en adviseert onze bestaande klanten. Je zorgt dat alles van A tot Z geregeld is: de installaties uitgedacht zijn, alle materialen er zijn en dat de monteurs goed voorbereid de installatie kunnen plaatsen.
Tevens volg je de marktontwikkelingen op het gebied van AV op de voet! 

Gerben Jansen

Account Manager

Wil je meer weten over de vacature?
Neem dan contact op met Gerben!

Solliciteer direct

Deel deze vacature

Wie ben jij?

Een enthousiast persoon met affiniteit met IT en Audiovisuele producten. Je bent commercieel ingesteld en hebt ruim voldoende technisch inzicht. Je neemt je verantwoordelijkheid, bent gedreven en werkt resultaatgericht. Geen vraag is je te gek en je begint meteen te denken in mogelijkheden! Je bent in staat om met jouw sociale vaardigheden een vertrouwensrelatie met de klant op te bouwen. 

Wie zijn wij?


Nu en in de toekomst gaat IT over de gebruiker. Bossers & Cnossen beheerst en beheert het gehele speelveld. Ons doel? Het inrichten van een complete werkomgeving dat past bij de eindgebruiker van de klant.

En dat is nog niet alles. Bossers & Cnossen werkt nét een beetje anders dan je waarschijnlijk gewend bent. Wij kennen geen hiërarchie, maar werken holacratisch. Wat dat precies is leggen we je graag uit onder het genot van een kop koffie, maar de essentie is dat iedereen gelijk is, er veel vrijheid is en we je aanmoedigen om te ondernemen in jouw rol. Als je bij B&C aan de slag gaat verven we je in de eerste maand blauw! Dit doen we middels kennismaking met alle bedrijfsonderdelen, jou mee te nemen in onze holacratische manier van werken en door jou te coachen on the job voor een vliegende start.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een salaris tussen de €2.896.10 en €3.762,50 bruto fulltime afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • Een jaarlijks studiebudget van €1000;
  • 26 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen;
  • Mogelijkheid tot volgen van trainingen om kennis van het productfolio uit te breiden;
  • Reis-en thuiswerkvergoeding;
  • Telefoonvergoeding;
  • Zeer aantrekkelijke pensioensregeling;
  • Een fiets- en sportplan;
  • Een hele gezellige personeelsvereniging;
  • En tot slot crypto aandelen in ons mooie bedrijf. Samen genieten van de winst!

En dan…

Nieuwsgierig geworden? Terecht! Reageer snel met jouw cv en motivatiebrief, en als we een match zien nodigen wij je uit op ons kantoor voor een kop koffie en een goed gesprek. Hopelijk tot snel!

Acquisitie op basis van deze publicatie wordt niet op prijs gesteld.

Direct online solliciteren?