logo bnc

Wat ga je doen als Accountmanager?

Je bedient onze bestaande klanten in de volle breedte en zorgt dat ze blij zijn en blijven. Dit alles vlieg je samen aan met nog twee accountmanagers. Met jouw communicatieve eigenschappen en vakkennis weet jij de klant van passend advies te voorzien. Kennis van ons volledige (diensten)portfolio is een vereiste en daar krijg je alle tijd voor om je dat eigen te maken.

Gerben Jansen

New Business Consultant

Wil je meer weten over de vacature?
Neem dan contact op met Gerben!

Solliciteer direct

Deel deze vacature

Wie ben jij?

Een dealmaker met balans tussen daadkracht, kwaliteit en commercie. Jij onderhoudt de relaties en pikt kansen feilloos op. Je weet de klantbehoefte te vertalen naar commerciële voorstellen. Daarnaast beschik je over relevante kennis van de moderne werkplek, zodat jij de klant vanuit jouw kennis kunt adviseren en ontzorgen. Zo overtref jij de verwachtingen van de klant!

Wie zijn wij?


Nu en in de toekomst gaat IT over de gebruiker. Bossers & Cnossen beheerst en beheert het gehele speelveld. Ons doel? Het inrichten van een complete werkomgeving dat past bij de eindgebruiker van de klant.

En dat is nog niet alles. Bossers & Cnossen werkt nét een beetje anders dan je waarschijnlijk gewend bent. Wij kennen geen hiërarchie, maar werken holacratisch. Wat dat precies is leggen we je graag uit onder het genot van een kop koffie, maar de essentie is dat iedereen gelijk is, er veel vrijheid is en we je aanmoedigen om te ondernemen in jouw rol. Als je bij B&C aan de slag gaat verven we je in de eerste maand blauw! Dit doen we middels kennismaking met alle bedrijfsonderdelen, jou mee te nemen in onze holacratische manier van werken en door jou te coachen on the job voor een vliegende start.

Wat jij verder van ons mag verwachten

  • Een salaris tussen de €3.649,50 en €4.741,80 bruto fulltime afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • Een jaarlijks studiebudget van €1000;
  • 26 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen;
  • Zeer aantrekkelijke pensioensregeling;
  • Een fiets- en sportplan;
  • Een hele gezellige personeelsvereniging;
  • En tot slot crypto aandelen in ons mooie bedrijf. Samen genieten van de winst!

Enthousiast om aan de slag te gaan?


Terecht! Reageer snel met jouw cv en motivatiebrief, en als we een match zien nodigen wij je uit op ons kantoor voor een kop koffie en een goed gesprek. Hopelijk tot snel!

 

Acquisitie op basis van deze publicatie wordt niet op prijs gesteld.

Direct online solliciteren?