logo bnc

En dit is wat je doet als Accountmanager

Als accountmanager bedien je de klanten in de volle breedte, en dus heb je reeds enige kennis van ons dienstenportfolio, waaronder Beheer, Cloud en Narrowcasting. Jij onderhoudt de relaties en pikt kansen feilloos op. Daarin ben jij doortastend, want je weet de klantbehoefte te vertalen naar commerciële voorstellen. Dit vlieg je samen aan met onze twee accountmanagers, zo zorg je voor het overeenkomen van mooie nieuwe servicecontracten.

Bij Bossers & Cnossen vind je veel afwisseling, werk je samen met enthousiaste collega’s en is er volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Jij:

  • Beschikt over relevante commerciële werkervaring;
  • Weet je krachtig en overtuigend te presenteren;

Ben jij de dealmaker met de juiste balans tussen daadkracht, kwaliteit en commercie? Dan zijn we op zoek naar jou.

Enthousiast geworden?

Terecht: hier kom je in een gezellig team te werken! Geen straf dus om hier iedere werkdag weer naartoe te mogen komen.Wij doen niet aan micro-management; we geven je juist vrijheid en zelfstandigheid en verwachten dat jij weet hoe je jouw doelen kunt bereiken. Spreekt dat je aan? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie. Als we een match zien, nodigen we je uit voor een kop koffie.

En dan

Zien we vervolgens een mooie kans om jou bij B&C te verwelkomen? Dan doen we je, afhankelijk van jouw geschiktheid en ervaring, een passend voorstel. Naast vakantiegeld en 24 vakantiedagen bieden we onze collega’s tevens een aantrekkelijke pensioensregeling. Daarnaast is er een fietsplan, een sportplan én een actieve personeelsvereniging.

Direct online solliciteren?