logo bnc

Wat ga je doen als Allround Medewerker Logistiek?

Binnen ons team Logistiek zijn er diverse werkzaamheden, waarbij we jou voornamelijk inzetten voor het aansluiten van hardware bij onze klanten. Je bent dus veel op pad en op locatie ben jij het gezicht van Bossers & Cnossen. We vinden het daarom belangrijk dat je gemakkelijk in de omgang bent en helder weet te communiceren met onze klanten, waaronder IT-managers en eindgebruikers. En ben je op ons eigen kantoor, dan verricht je tevens werkzaamheden bij RMA, waar we hardware van klanten zo nodig retour zenden naar de fabrikant. Hier verzorg je de administratie van tickets, en heb je via mail en telefoon contact met klanten en leveranciers.

Daarnaast steek jij ook de handen uit de mouwen voor magazijnwerkzaamheden, het wegbrengen van een pakketje, en het uit- en inpakken van producten.

Wie ben jij?

Een echte aanpakker! Je bent handig, houdt van afwisselende werkzaamheden en klantcontact vind je leuk. Ook snel schakelen gaat jou gemakkelijk af. Je bent toegankelijk en kunt ook klanten van eventuele uitleg voorzien, bijvoorbeeld wanneer je op locatie hardware hebt aangesloten. Daarnaast heb jij ervaring met ICT hardware en beschik je over een rijbewijs. Het bezit van een VCA is een pré.

Wie zijn wij?

Nu en in de toekomst gaat IT over de gebruiker. Bossers & Cnossen beheerst en beheert  het hele speelveld. Van narrowcasting tot en met het inrichten van een complete werkomgeving via de Cloud. Ons doel? Iedere gebruiker de juiste IT-middelen.

Maar ook voelen we ons verantwoordelijk over hóe we dat doen. In het kader van “a smaller footprint“ zijn we aangesloten bij het streven vanuit de provincie Groningen om in 2035 CO2 neutraal te zijn. Zo voeren we o.a. duurzaam beleid ten aanzien van vervoer en hergebruik van verpakkingsmaterialen. Ook bieden we meer mensen een kans om IT-vaardig te blijven door bijvoorbeeld via ons B&C Fund gebruikte pc’s een goede plek te geven.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij Bossers & Cnossen vind je veel afwisseling, werk je samen met enthousiaste collega’s en is er volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Zo geef je jouw eigen groeipad vorm doordat we frequent jouw ontwikkeling bespreken.

Enthousiast om aan de slag te gaan?

Dan kijken we uit naar jouw reactie. Als we een match zien, nodigen we je uit voor een kop koffie.
Zien we vervolgens een mooie kans om jou bij B&C te verwelkomen? Dan doen we je een passend voorstel.

Naast vakantiegeld en 24 vakantiedagen (+ mogelijkheid aankoop extra dagen) bieden wij collega’s een aantrekkelijke pensioensregeling. Daarnaast is er een fietsplan, een sportplan én een actieve personeelsvereniging.

Direct online solliciteren?