B&C 360

Met de 360 methode worden de competenties van medewerkers beoordeeld door personen met wie zij samenwerken (managers, collega’s en klanten). Medewerkers krijgen zo waardevolle feedback over hun functioneren. B&C 360 wordt ingericht op basis van competenties en processen die relevant zijn voor uw organisatie. U kunt hierbij gebruik maken van een uitgebreide bibliotheek met beschrijvingen van competenties.

 

bnc-360-feedback

Gemakkelijk & snel

U kunt meteen aan de slag! B&C 360 bevat een bibliotheek met naar competentie ingedeelde vragen waarmee u moeiteloos een 360 vragenlijst kunt samenstellen. Desgewenst kunt u vragen en vragenlijsten aanpassen en deze opnemen in de bibliotheek.

 

Betaalbaar – vanaf 75 euro per evaluatie

U betaalt een vast bedrag per evaluatie – ongeacht het aantal respondenten (feedback-gevers) en inclusief een professioneel kandidatenrapport en het gebruik van een rijke bibliotheek aan competenties.

 

B&C 360 biedt meer….

B&C 360 is volledig aan te passen aan uw organisatie. In uw huisstijl op basis van uw processen (workflow) en met uw content (correspondentie, competenties, rapporten ed.).

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Vraag dan via de button ‘meer informatie’ volledig vrijblijvend informatie aan.

 

Of wilt u meer informatie over het product?

Lees meer over B&C 360