End-of-Life Notificatie SpotDog

30 mei 2016 – Bossers & Cnossen stopt met de ontwikkeling van SpotDog.  Er zullen geen nieuwe versies gepubliceerd worden van de huidige Android en iOS app van SpotDog.


SpotDog is in juni 2014 door Bossers & Cnossen overgenomen. Bossers & Cnossen heeft geïnvesteerd in een nieuwe backend  en heeft nieuwe apps ontwikkeld voor het iOS en het Android platform. Het resultaat is een stabiele en gebruikersvriendelijke online vergader app. De markt heeft ondertussen niet stilgezeten. Er zijn momenteel veel aanbieders en alternatieven. En dat is goed nieuws voor de eindgebruiker.

Wij zien online vergaderen als een onderdeel van het online samenwerken binnen organisaties (social collaboration). Wij geloven in platformen die samenwerken organisatie-breed stimuleren en ondersteunen. Op dit vlak werken wij samen met IBM en het social business platform IBM Connections. Als premium business partner van IBM investeren wij in onze positie van Social Business Consultant en de rol van  implementatiepartner voor het platform IBM Connections en IBM Verse. Zie www.bncsocialbusiness.nl 

Dit betekent dat wij niet verder investeren in deeloplossingen zoals SpotDog. Dit betekent concreet dat de ontwikkelingen aan de SpotDog Apps (iOS en Android) en de beheeromgevingen SpotDog Meeting en SpotDog Manager met onmiddellijke ingang zijn gestopt.

 

Mocht u meer informatie wensen over de mogelijkheden van IBM Connections, waaronder ook de mogelijkheden om online te vergaderen! Neem dan contact op met Alexander van der Cruijs via alexander.vandercruijs@bnc.nl of 050 850 69 00.

Lees meer over IBM Connections