B&C Vragenlijstbeheer

B&C Vragenlijstbeheer is een webapplicatie voor het afnemen van vragenlijsten voor onderzoeksdoeleinden. De applicatie wordt op basis van een abonnement aangeboden. B&C Vragenlijstbeheer is ontwikkeld in samenwerking met wetenschappelijke onderzoekers en onderzoeksinstellingen. In tegenstelling tot veel online enquêtetools biedt B&C Vragenlijstbeheer uitgebreide mogelijkheden op het gebied van het verkrijgen, verwerken en exporteren van data op een veilige manier, zodat zelfs medische vragenlijsten veilig kunnen worden afgenomen.

 

B&C Vragenlijstbeheer

Ontwerpen, Verzamelen, Analyseren

B&C Vragenlijstbeheer is een webapplicatie waarmee onderzoeken naar eigen wens en inzicht ingericht worden. Vervolgens kan de vragenlijst via een webadres gestart worden. Dit webadres is uniek per vragenlijst of voor een set van vragenlijsten. Het is zelfs mogelijk om uw vragenlijst te starten vanaf uw eigen webadres.

 

Eenvoudig & veel keuze

B&C Vragenlijstbeheer is erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast kan elk gewenst type vragenlijst gemaakt worden met de webapplicatie, want er is volop keuze in vraagsoorten.

 

Veilig

Bij onze webapplicatie bent nu altijd zeker van goed beveiligde gegevens. Het is namelijk mogelijk om een volledige scheiding tussen vragen en antwoorden te krijgen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Vraag dan via de button ‘meer informatie’ volledig vrijblijvend informatie aan.

 

Of wilt u meer informatie over het product?

Lees meer over B&C Vragenlijstbeheer