B&C Zorgbeheer

B&C Zorgbeheer is een Elektronisch Ouderendossier (EOD) gericht op integrale zorg voor ouderen in de eerste en tweede lijn.

Met zorg voor de zorg

B&C Zorgbeheer is ontwikkeld in samenwerking met de afdelingen Ouderengeneeskunde en Gezondheidswetenschappen van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en met instellingen voor ouderenzorg in de 1ste en 2de lijn.

B&C Zorgbeheer2

Naar eigen wens en inzicht

U kunt de dossiers in B&C Zorgbeheer naar eigen wens en inzicht samenstellen. U kunt zo zelf kijken hoe de dossiers optimaal aansluiten op de situatie van de oudere en op de processen en procedures van de welzijnsorganisatie.

 

Volop keuzemogelijkheden

Om de dossiers goed aan te kunnen laten sluiten op de verschillende situaties zijn er voor u volop keuzemogelijkheden. Zo kunnen er verpleegplannen in de dossiers worden opgenomen, maar bijvoorbeeld ook vragenlijsten.

 

Transmuraal

B&C Zorgbeheer is een gespecialiseerd elektronisch cliëntendossier voor ouderen en ouderenzorg en volledig toegankelijk via een internet browser.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Vraag dan via de button ‘meer informatie’ volledig vrijblijvend informatie aan.

 

Of wilt u meer informatie over het product?

Lees meer over B&C Zorgbeheer