logo bnc
logo bnc

Presentatiebeheer voor Ronald McDonald Huis

Narrowcasting in Huis Groningen

Ouders, maar ook broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG kunnen in één van de 24 gastenkamers in ‘Huis Groningen’ logeren.

Presentatiebeheer wordt ingezet om gasten te voorzien van actuele informatie. Naast gastenkamers heeft Huis Groningen een gemeenschappelijke eetkeuken waar bewoners en bezoekers gezamenlijk kunnen eten.

43-inch schermen

In deze ruimte is door Bossers & Cnossen een thin client met een 43” scherm geplaatst. Op deze thin client draait de Presentatiebeheer software.

De bekabeling is aangelegd door Unica Installatietechniek Groningen. Met behulp van de narrowcasting oplossing Presentatiebeheer kunnen medewerkers van Huis Groningen makkelijk en snel communiceren met gasten, op elk moment van de dag.

Continue informatie

Door het scherm met de narrowcasting is er één vaste plek in huis waar continue informatie wordt getoond en waar de laatste belangrijke mededelingen zijn te lezen.

Naast specifieke Huis Groningen berichten is er ook algemeen en sport nieuws te zien en is er een koppeling gemaakt met Facebook en Twitter. Daarnaast wordt er een wisselende collage van foto’s getoond.

Vrijwilligers

Het Ronald McDonald Huis krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Wil jij het Ronald McDonald Huis ook helpen? Neem dan een kijkje op de website.

Meer informatie

Bericht Maryciel Bakker
New Business Presentatiebeheer
06 2962 6141 of maryciel.bakker@bnc.nl