< Terug naar overzicht

Exposure in de Euroborg!

Bij verschillende prachtige bedrijven in Groningen draait onze narrowcasting oplossing Presentatiebeheer en sinds kort ook bij de Trots van het Noorden FC Groningen. Op zondag 17 januari ging het systeem live op alle schermen in de Hattrick’s Club en in de skyboxen en daar zijn wij als Bossers & Cnossen trots op.

Binnen de Euroborg hangen veel schermen die worden ingezet om de bezoekers te informeren over het voetbal, maar ook over de sponsoren die aanwezig zijn. Daarnaast wil je als bezoeker direct de herhaling zien van een doelpunt. Door Presentatiebeheer te koppelen aan een streamer kunnen deze beelden snel getoond worden op de schermen, zo ook de persconferentie na de wedstrijd. Door middel van een koppeling worden ook tussenstanden en uitslagen van de andere wedstrijden getoond.

Op alle schermen is op dit moment nog dezelfde informatie te zien. Er is bewust gekozen voor een basis opzet die later makkelijk uit te breiden is. FC Groningen Media zorgt ervoor dat sponsoren de mogelijkheid krijgen om zich te profileren op de schermen. Adverteren vlak voor de wedstrijd, tijdens de hoogtepunten in de rust of bijvoorbeeld na afloop van de persconferenties valt onder de mogelijkheid. Genoeg exposure tijdens een wedstrijddag!

Edwin Froma, Marketing Manager FC Groningen, over Presentatiebeheer:

“Het systeem geeft mij de mogelijkheid onze sponsoren duidelijk & flexibel in beeld te brengen”.

Presentatiebeheer biedt kansen voor eigen businessclub leden en sponsoren
Presentatiebeheer is een systeem dat makkelijk uit te breiden is en waarin het ook mogelijk is om via één systeem op verschillende plekken informatie te plaatsen. In de toekomst zou het kunnen zijn dat het systeem wordt uitgebreid naar de Fanshop, het Supportershome of naar schermen op de galerij. Verschillende plekken om informatie te vertonen en om je als sponsor eventueel te profileren.

Eén van de mogelijkheden is bijvoorbeeld dat de Energy Valley Topclub een eigen inlog krijgt om zo haar eigen gasten welkom te heten in de skybox of dat de leden van de Boerenbox tijdens een zakelijke bijeenkomst de agenda van de vergadering kunnen plaatsen op een eigen scherm.

Presentatiebeheer biedt zo kansen voor de eigen businessclub leden en sponsoren van FC Groningen om zich binnen de club te profileren.

Marieke Panneman:

“Als Stadjer, FC Groningen supporter en accountmanager van Presentatiebeheer vallen voor mij een hoop mooie dingen samen in de Euroborg. Dat ons systeem op deze mooie locatie draait is wel erg bijzonder. Ik zie ook zeker mogelijkheden voor de toekomst, niet alleen voor FC Groningen, maar ook zeker voor de sponsoren. Dan hopelijk met positieve FC uitslagen op het scherm natuurlijk.”

Meer weten over Presentatiebeheer?
Neem een kijkje op www.presentatiebeheer.nl of neem contact op met Marieke op 050 850 69 00.

Meer over Presentatiebeheer