logo bnc
logo bnc

Collega in het zonnetje oktober 2022

11 oktober 2022

Collega in het zonnetje oktober 2022

“In mijn rol als projectcoordinator ben ik betrokken bij alle grotere veranderingen bij Delivery. In mijn rol als leadlink kan ik helpen richting te geven aan de koers van onze Delivery Cirkel. Als standup-leider heb ik constant zicht op alles wat speelt bij Delivery.” aldus Ronald.

Mijn functie omschrijven naar mijn omgeving is best lastig. van: "iets met computers" tot "zorgen dat klanten tevreden zijn over B&C, Collega's blij zijn in hun werk en ikzelf tevreden kan zijn over de prestaties van Delivery"

Hij heeft destijds voor B&C gekozen omdat hij toe was aan meer vrijheid en omdat hij meer invloed en verantwoordelijkheid wilde voor het resultaat. De Holacracy die wij bij B&C hebben, past daarom heel goed bij hem.

Lunchtijd
Zijn koffie drinkt hij het liefst warm en met familie, vrienden en collega's. In zijn broodtrommel kunnen we regelmatig een broodje met hagelslag vinden, dit is al zo lang als hij zich kan herinneren een terugkerend succes bij zijn lunch. Op dinsdag mag een broodje Ben met de rest van het team niet ontbreken, en een portie kibbeling lusten we hier aan de Wasaweg ook wel op donderdag! “Oja, en niet te vergeten aan het eind van het jaar pepernoten!”

Tot slot
“In mijn vrije uurtjes rust ik graag uit. Die rust probeer ik te vinden door af en toe te gaan vissen, vanuit mijn boot, op roofvis op verschillende plekken in Noord-Nederland. Een vistripje van een week met vrienden naar Zweden is voor mij dan ook een mooie combinatie van uitrusten en vakantie.” 

Neem contact op, dat vinden we leuk 06-46347565

Ook interessant

Lees meer…

Wiran Raspe

Onderstaand de eerste collega in het zonnetje namelijk onze Service Engineer topper, Wiran Raspe!

25 augustus 2022

Lees meer…

Collega in het zonnetje november 2022

Deze keer het woord aan onze collega Jos. Jos loopt hier al meer dan een decennium rond en kan daarom heel veel vertellen over…

4 november 2022

Lees meer…

Collega in het zonnetje december 2022

Natuurlijk werken er naast een aantal mannelijke IT’ers bij B&C ook een aantal vrouwelijke (technische) toppers bij ons! Daar…

20 december 2022