logo bnc

Jouw rol

Onze noordelijke roots zorgen voor een pragmatische aanpak. Afspraak is afspraak en levering binnen budget en tijd zijn voor ons dan ook vanzelfsprekend. Onze voortdurende zoektocht naar verbetering en innovatie, gecombineerd met onze jonge én ervaren medewerkers, zorgt voor een dynamische en informele werkomgeving.

Samen met jouw teamleden werk je aan het realiseren van onze doelstellingen. Hier draag jij aan bij doordat je initiatief neemt, lef toont en verantwoordelijkheid pakt. Een commerciële drive kenmerkt je hierbij: jij laat geen enkele kans voorbij gaan!

Zo ziet jouw dag eruit

  • Je onderhoudt pro-actief contact met klanten en leveranciers;
  • Je geeft advies en speelt in op commerciële kansen;
  • Je informeert over prijzen, voorraad, levertijden en bewaakt de voortgang;
  • Je werkt offertes uit;
  • Je verwerkt accuraat orders die daaruit voortkomen;
  • Je verricht after sales activiteiten.

Jij bent

Commercieel gedreven, enthousiast betrokken en gemakkelijk in de omgang. Je kunt goed luisteren naar de behoeftes van onze klanten en denkt met hen mee. Tevens heb je kennis van hardwarecomponenten (cliënt, server en netwerk).

Ervaring binnen de ICT is een voorwaarde en enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie is een pre.

Wij bieden

Een zeer afwisselende fulltime baan in een enthousiast team. Naast vakantiegeld en 24 vakantiedagen bieden we tevens een aantrekkelijke pensioensregeling. Ook is er een fietsplan, een sportplan én een actieve personeelsvereniging. Werkplezier en samenwerken zijn belangrijke kernwaarden!

Spreekt deze rol jou aan? Mail dan jouw brief & CV naar hrm@bnc.nl. Meer informatie? Bel dan met Leonie Broekman (HR) via 050 850 6900.

Direct online solliciteren?