logo bnc
logo bnc

Collega in het zonnetje april 2023

25 april 2023

Collega in het zonnetje april 2023

Het leukste aan deze rol, aldus Daniëlle, is dat geen dag hetzelfde is. Zo heeft ze taken die ze dagelijks of wekelijks uitvoert, maar ook werkzaamheden die ad-hoc bij haar terecht komen. Door de holacratie binnen B&C is iedereen ondernemer in zijn of haar eigen rol, dit maakt Daniëlle haar rol dus éxtra divers!  

Collega’s weten haar te vinden voor van alles en nog wat: waar de koffie ligt, cadeautjes die ingepakt moeten worden, een kraan die niet werkt of de wc die verstopt zit. Niks is te gek en ook voor een ‘gewoon’ gezellig praatje weten collega’s haar dagelijks te vinden. 

Absolute held

Als we over Daniëlle haar absolute held beginnen dan zegt ze die niet te hebben. Zélfs niet haar 26 jarige paard, die op haar oude dag gezellig in de wei staat. Ze zegt zich wel graag te laten inspireren  door muziek, sporters, haar omgeving en door collega’s. 

Max Verstappen lijkt bij B&C echter een uitzondering op de regel. Inmiddels is hij geen onbekende meer in deze rubriek (weet je nog: de interviews met @Ronald en @Jos?) want ook Daniëlle kijkt graag naar de spannende wedstrijden van deze coureur. Indien ze de mogelijkheid heeft, is ze daarom ook graag bij een race van hem aanwezig!

Tot slot: waar vinden we Daniëlle in het weekend?

Daniëlle is niet zo goed in stil zitten. Gelukkig past dat perfect bij haar rol bij B&C maar in haar vrije tijd vult ze haar uren ook graag door iets ondernemen. Of dat nou iets is in huis of in de tuin of juist een hapje eten met haar vriend, vrienden of familie; ze is eigenlijk altijd wel op pad! 

Ben jij Daniëlle al eens tegengekomen bij jouw bezoek aan B&C? 

Neem contact op, dat vinden we leuk 06-46347565

Ook interessant

Lees meer…

Collega in het zonnetje november 2022

Deze keer het woord aan onze collega Jos. Jos loopt hier al meer dan een decennium rond en kan daarom heel veel vertellen over…

4 november 2022

Lees meer…

Maureen Hoekstra - de Putter

Vorige maand zijn we begonnen met een maandelijks terugkerend item waarin we collega's in het zonnetje zetten. Dit keer staat…

8 september 2022

Lees meer…

Collega in het zonnetje

Nieuw jaar, dus tijd voor nieuwe verhalen binnen onze rubriek ‘Collega in het zonnetje’. Zo trappen we het nieuwe jaar af met…

6 februari 2023