ICT Consultancy

ICT consultancy is de adviestak van Bossers & Cnossen en geeft u advies zowel op ICT-inhoudelijke vraagstukken (technische consultancy) als op het gebied van organisatie- en business-processen (business consultancy)

ICT business consultancy & ICT technische consultancy

ICT business consultancy opereert op het raakvlak van techniek en organisatie en richt zich op het optimaal, efficiënter of effectiever laten verlopen van organisatie- of bedrijfsprocessen. Hierdoor bent u beter in staat om de organisatiedoelen of bedrijfsstrategie te realiseren.

ICT technische consultancy geeft u hoogwaardig advies over de inzet van nieuwe technologieën die voor uw specifieke situatie de meest geschikte oplossing zijn. Zij vertalen uw vraag in een technisch concept. Onze technische consultants denken met u mee en geven onafhankelijk advies over verschillende technologieën en merken.

 

dienstverlening bossersencnossen

Waarom zijn wij een goede partner op het gebied van ICT consultancy?

Wij hebben onze roots in de ICT-infrastructuur. Maar we hebben kennis en kunde op álle lagen van de ICT: infrastructuur, data, applicaties, informatie én processen . Als allround ICT-dienstverlener geven wij onafhankelijk en deskundig advies, waarbij wij ook de implementatie voor onze rekening kunnen nemen. Dit is onze integrale benadering, waarbij wij organisatie-architectuur en ICT-architectuur met elkaar in verband brengen tot een geïntegreerde enterprise-architectuur. Met deze benadering ontzorgen wij organisaties over de volle breedte van het ICT-domein.

Uitvoering van de opdrachten

Voor het uitvoeren van ICT business consultancy opdrachten maken wij gebruik van de diensten van gevestigde consultants en interim-managers, die als partner van Bossers & Cnossen optreden en specifieke kennis en expertise op specifieke terreinen bezitten.

Voor het uitvoeren van technische consultancy opdrachten kunnen onze eigen professionele ICT specialisten worden ingezet. Zij bezitten uiteenlopende certificeringen en beschikken over gedegen inhoudelijke kennis.

Waarom B&C ICT consultancy?

• Kennis van ICT-technologie én organisatie-innovatie
• Geïntegreerde aanpak
• Van advies tot en met implementatie