ICT Projectmanagement

Ons ICT projectmanagementteam zet ICT-projecten op, begeleidt deze en kan de implementatie verzorgen. De analyse, aansturing, uitvoering, planning en budgettering worden uitgevoerd met behulp van de B&C-projectmethodiek, onze eigen no-nonsense projectaanpak ontwikkeld op basis van de Prince2 projectmethodiek.

Waarom zijn wij een goede partner op het gebied van ICT projectmanagement?

ICT projectmanagement vraagt om managementkennis én ICT kennis. Wij hebben Prince2 gekwalificeerde projectmanagers met een breed scala aan ICT kennis. Hierdoor kunnen zij inhoudelijk en efficiënt uw ICT projecten begeleiden. U kunt zich blijven richten op uw core business en wij kunnen ICT projecten/veranderingen doorvoeren.

 

helpdesk bossers en cnossen

Wij voeren projecten uit op het gebied van:

  • Implementatie, configuratie, virtualisatie, migratie van ICT infrastructuur;
  • ICT architectuur;
  • Datacenter en cloud computing;
  • Mobiele toepassingen.

Implementatie, Configuratie, Virtualisatie, Migratie van ICT infrastructuur

  • Implementatie van nieuwe thin-client concepten, (gevirtualiseerde) server-omgevingen, SAN storage-units of netwerken
  • Uitrol van cliënts en werkplekken
  • Migratie of virtualisatie van bestaande omgevingen
  • Plaatsing en configuratie van nieuwe infrastructuur

ICT architectuur

Advies, ontwikkeling en realisatie van volledig nieuwe of deels vernieuwde ICT-oplossingen toegesneden op de wensen van de klant. Schaalbaarheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid staan hierin centraal

Datacenter en Cloud-computing

Naast lokale on-site server infrastructuur bieden wij steeds meer centrale datacenter en cloud oplossingen aan. Hierin staan uw serversystemen in een centrale, beveiligde en professioneel gemanagede locatie

Mobiele toepassingen

BYOD of bring-your-own-device is bijna niet meer weg te denken uit de moderne samenleving. Wij helpen u uw wensen op dit gebied te realiseren

Onze ervaren en gecertificeerde medewerkers hebben de deskundigheid om samen met u de juiste server en storage behoefte te bepalen voor uw organisatie. Onze nuchtere, vendor-onafhankelijke adviezen resulteren in een server- of storageoplossing met de juiste maatvoering voor úw organisatie tegen een marktconform tarief.

Onze consultants helpen uw organisatie bij de classificatie van data waarbij wordt bepaald wat de vereisen zijn waarbij aspecten als beschikbaarheid, integriteit, vertrouwelijkheid , technisch type data en vereiste retentietijden in kaart gebracht worden. Op basis hiervan wordt samen met u gedefinieerd wat de storagebehoefte is en een aankooptraject opgestart.

Op basis van de technische specificaties wordt er een implementatieplan, en indien van toepassing, een migratieplan opgesteld en getoetst. Gezamenlijk met uw deskundigen wordt dit plan uitgerold waarbij zaken als training on the job en kennisoverdracht belangrijke aspecten zijn om overdracht van beheer mogelijk te maken.