Drie creatieve invullingen van Presentatiebeheer bij klanten

Naast eigen content is Presentatiebeheer ideaal voor het tonen van informatie uit verschillende software pakketten. Denk hierbij aan wachtrijnummering, zalen overzichten, nieuwsfeeds (NU.nl) en video streaming. Het kan ook creatiever!

1. Waar zijn die lege werkplekken?

Ook flexplekken op kantoor? Verdeeld over meerdere verdiepingen en locaties? Dan ken je vast de dolende collega die ’s ochtends opzoek is naar een fijne werkplek.

Een grote overheidsinstelling wilde dit anders en zet Presentatiebeheer in om haar medewerkers bij binnenkomst in één oogopslag te informeren over de nog lege bureaustoelen.

Een koppeling met Flexwerk en een fraai opgemaakt scherm maken dit mogelijk.

 2. Duurzame energie, wat levert het op?

Duurzame energie, een prachtig product. Steeds meer bedrijven kiezen voor duurzame energie oplossingen. Hoe mooi is het om bewustwording onder medewerkers, bezoekers en andere stakeholders te vergroten door inzicht te geven in de opbrengsten!

Deze opbrengsten “Big-data” vertalen wij naar tastbare informatie doormiddel van een dashboard. Wij koppelen met de data die uw energiebronnen opleveren en geven dit weer in dagelijkse begrippen. Denk hierbij aan besparing in bomen, mogelijk te onderhouden huishoudens, inzet voor eigen energieverbruik etc.

Wilt u zelf het dashboard aanleveren? Dat kan, maar met liefde realiseren onze ontwerpers een dashboard naar uw wensen.

3. Toeters en bellen bij gehaalde sales targets!

Hoe worden jouw sales collegas gemotiveerd? Voor een commerciële klant in de stad Groningen maken wij inzichtelijk wat de sales targets zijn. Bij een behaald doel wordt de salesmedewerker met foto, confetti én favoriet nummer (ja, echt!) in het zonnetje gezet.

Op iedere afdeling hangt een scherm om zo ook elkaar te inspireren.

Om dit mogelijk te maken koppelen wij met een maatwerkapplicatie van de klant. Ook mogelijk voor bijvoorbeeld orderintake of productieopbrengst.

 


Ook creatief omgaan met content?

Of een specifieke wens voor een koppeling? Neem een kijkje op www.presentatiebeheer.nl of bel Maryciel Bakker op 050 850 69 00, wij denken graag met je mee.