logo bnc

Ontwikkeling

Schoonmaakbedrijf Effektief Groep ontwikkelt zich de laatste jaren als een sterke schoonmaakpartner binnen de event- en leisure branche. Denk aan partijen zoals AFAS live, Ziggo Dome en Carré. Bij Effektief Groep werken 1.600 mensen, er wordt schoongemaakt op 800 verschillende locaties.

Groei

Met de groei die Effektief Groep doormaakt is er bij de organisatie de behoefte ontstaan om haar ICT infrastructuur uit te breiden. Voor de gewenste situatie heeft Effektief Groep aangegeven de schaalbaarheid en de veiligheid van het netwerk voorop te stellen. 

Infrastructuur

Met de mogelijkheid van IBM Cloud om de infrastructuur naar de actuele situatie en behoeften te schalen, kan extra capaciteit worden ingeschakeld zodra hier behoefte naar is. De veiligheid van de in de Cloud opgeslagen data zorgt er samen met de continue back-ups voor dat Effektief Groep de zekerheid heeft om zonder onderbrekingen te kunnen werken. ​

IBM Cloud

Kijkend naar de groei in combinatie met de wensen voor een schaalbare en veilige omgeving, hebben wij voorgesteld om de omgeving over te zetten naar de Virtuele ICT-oplossing van Bossers & Cnossen ondergebracht in IBM Cloud. Met de schaalgrootte en de professioneel ingerichte datacenters van IBM kan Effektief Groep gebruik maken van een “High Availability” omgeving die ten allen tijden beschikbaar en aan te passen is.

Daarbij is veiligheid voor IBM een speerpunt. Alle IBM Cloud-diesnsten voldoen aan de hoge veiligheidseisen die IBM stelt.

Ook voordelen behalen met cloud?