Infrastructuur

Wij leveren ICT-functionaliteit waarmee u uw doelstellingen kunt realiseren: van een eenvoudige werkplekoplossing, ICT-infrastructuur tot een complexe cloudoplossing of Saas-functionaliteit op het gebied van zorg, educatie en onderzoek.

infrastructuur 960x620

infrastructuur 2 960x620


Cloud Computing

Cloud Computing

Cloud Computing is geschikt om invulling te geven aan de ontwikkeling van bezit naar verbruik. Bij ons betekent dit: Ontzorging voor de klant en betalen naar verbruik.

Meer over Cloud Computing

Servers & Storage

bnc

Wij hebben de deskundigheid om samen met u de juiste server en storage behoefte te bepalen voor uw organisatie op basis van classificatie van uw data.

Meer over Servers & Storage

Netwerk

bnc

Onze netwerkspecialisten voeren dienstverlening op maat uit, zowel voor bestaande als volledig nieuwe netwerkomgevingen.

Meer over Netwerk


Werkplekken

computer werkplekken

Wij leveren desktops, laptops, thin clients en tablets , verzorgen de inrichting, de volledige installatie, de imaging en het asset management.

Meer over Werkplekken

AV-oplossingen

AlfaCollege1

Wij brengen uw AV behoefte samen met u in kaart en kunnen dan aan de hand van een volledig AV ontzorgingsvoorstel uw organisatie van alle AV middelen voorzien.

Meer over AV-oplossingen

Workstations

wirjstauit

Een Workstation is veel meer dan een PC. Samen met onze Workstation specialisten brengen wij uw specifieke Workstation behoefte in kaart om u van de meest ideale oplossing te voorzien.

Meer over Workstations