Cloud Computing

Cloud Computing is een uitstekend inzetbaar middel in een wereld die verschuift van bezit naar verbruik. Het juiste advies voor uw situatie is dus op zijn plaats. De implementatie van Cloud Computing betekent bij B&C:  volledige ontzorging en betalen naar gebruik. Techniek is hierin belangrijk maar speelt uiteindelijk een  ondergeschikte rol.

 

infrastructuur 2 960x620

Bossers & Cnossen bouwt volledig gevirtualiseerde ICT omgevingen die uitermate flexibel en schaalbaar zijn vormgegeven, private Clouds in de public Cloud. Samen met u bepalen wij de te volgen strategie: gefaseerde integratie van uw eigen ICT omgeving met de Cloud omgeving, een  stretched omgeving waarin bepaalde diensten (nog) on premise blijven draaien of een big volledige bang.

Wat doen wij?

  • Adviseren, migreren, implementeren, integratie interne en externe koppelingen.
  • Adviseren klanten als trusted advisor over de do’s en don’ts van Cloud Computing. Wij denken mee in de juiste use case scenario’s en bieden Cloud Readiness assessments om samen met u op strategisch en tactisch niveau een roadmap voor cloud computing te bepalen.
  • Infrastructuur bepalen, daarna migreren naar cloud. Wij adviseren over partner, migratie van data, applicaties, gebruikers en profielen, maar ook aan een eventuele ‘exit-strategie’, mocht u in de toekomst andere keuzes willen maken.
  • Eenmaal gemigreerd naar een provider zult u rekening moeten houden met optimalisatie, integratie van applicaties en het doorvoeren van wijzigingen. B&C adviseert u op dit gebied en helpt u met het inschatten van de impact van deze veranderingen op de beschikbaarheid van uw ICT infrastructuur.

Graag gaan wij met u in gesprek welke route u wenst te volgen.