Workstations

In een 24-uurs economie worden andere eisen gesteld als we voorheen gewend waren. Uw klanten verwachten op elk moment van de dag een antwoord te krijgen op vragen. Uw medewerkers dienen zo efficiënt en productief mogelijk te werken. Uw ICT-omgeving dient daarom uw bedrijfsprocessen te ondersteunen. En in een snel veranderende wereldeconomie moet deze omgeving direct kunnen volgen, zonder dat u zich druk hoeft te maken over zaken buiten uw kernactiviteiten.

 

hp-z600-workstation

De snelste, meest uit te breiden en betrouwbaarste computer

Die 24-uurs economie is de reden waarom bedrijven in technologische industrie kiezen voor workstations. Deze onderscheiden zich van normale kantoorautomatisering door ISV-certificering, stabiliteit, prestatie en ondersteuning. Deze machines zijn ontworpen om professionals te ondersteunen bij het altijd behalen van optimale prestaties in combinatie met krachtige software. Denk hierbij aan 3D-modellen, CAD-tekeningen of grafische bewerkingen en video. Veelal processen die meer van een computer vragen dan standaard kantoorapplicaties.

HP20140731448

 

Onze werkwijze

De werkwijze die wij standaard hanteren is dat wij met u in gesprek gaan, waarbij een aantal zaken uit uw dagelijkse praktijk belangrijk zijn. Zo maken wij een inschatting van uw applicatielandschap en brengen dit in overeenstemming met de eisen en wensen die u heeft.

Omdat wij een ruime ervaring hebben is B&C in staat om u daarnaast een open advies te kunnen geven. Daarnaast is het belangrijk om uw verwachtingen ten aanzien van verdere dienstverlening te bespreken. Wilt u implementatie, configuratie en ondersteuning op locatie? Zijn er zaken die u zelf wilt doen? Zijn er andere aspecten van uw omgeving waar wij kunnen ondersteunen? Onze gespecialiseerde medewerkers voorzien u van de informatie die u nodig heeft om een afgewogen besluit te nemen.

Meer weten?

Blog-Footer_Anco