logo bnc

Wat ga je doen als junior inkoper

Samen met jouw teamleden werk je vanaf de Wasaweg mee aan het bereiken van een optimale klanttevredenheid. Je ziet het als een uitdaging om een optimale inkoopprijs en maximaal rendement te behalen. Jij bent de schakel tussen onze klanten, leveranciers en interne salesafdeling. Voor deze functie moet je administratief sterk zijn en zeer punctueel te werk gaan. Je vindt het ook een uitdaging om met bestaande en nieuwe leveranciers te onderhandelen over de inkoopcondities.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Inkopen en managen van inkoopbare orders;
 • Beheren van relaties met leveranciers;
 • Bewaken van de backorderposities;
 • Aanvragen, beoordelen en optimaliseren van offertes, onderhandelen (over o.a. offertes en voorwaarden) met en selecteren van (potentiële) leveranciers;
 • Ondersteunen van Finance bij de afronding van het administratieve proces gericht op inkoop/creditfacturen;
 • Proactief adviseren en ondersteunen van collega's op de verkoopafdeling;
 • Ondersteunen van Logistiek bij het inboeken van de inkomende goederen;
 • Ondersteunen bij het managen van onze nieuwe webshop.

Arjan

Inkoopcoördinator

Eerst eens kennismaken met een kop
koffie? Arjan maakt graag tijd vrij!

Solliciteer direct

Deel deze vacature

Naar wie zijn we op zoek?

We zoeken iemand met minimaal HBO werk- en denkniveau. Daarbij heb je gedegen werkervaring binnen een salesgeoriënteerde organisatie op operationeel niveau. Het is belangrijk dat je deze ervaring hebt, maar gezien we op zoek zijn naar een Junior is het niet erg als je nog niet alles van het Inkopers-vak weet. Je krijgt de tijd en ruimte om dit bij ons te leren en je hierin te ontwikkelen.

Het is wel belangrijk dat je affiniteit met IT hebt gezien de branche waar we actief zijn. Dit is ook belangrijk voor jouw werkplezier! 

Daarnaast vragen we goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en vinden we het fijn dat je accuraat, initiatiefrijk en in staat bent om controle te houden over de voortgang van processen.

We werken met IT; dit betekent dat er vaak dingen kunnen veranderen, soms sneller dan je verwacht. Daarom is het belangrijk dat je een echte teamplayer bent en je snel thuis voelt binnen een (snel) veranderende en dynamische organisatie.

Tot slot zijn we hier een Holocratie. Dit betekent dat we geen managers en leidinggevenden hebben maar iedereen opereert binnen zijn eigen cirkel en vervult zijn eigen rol. Wij doen niet aan micro-management; we geven je juist vrijheid en zelfstandigheid en verwachten dat jij weet hoe je jouw doelen kunt bereiken. Natuurlijk krijg je hier ook hulp bij. 

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een salaris tussen de €2214-€3442 afhankelijk van je ervaring;
 • Volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling van Junior naar Senior Inkoper;
 • 24 vakantiedagen op basis van fulltime, dat is bijna 4,5 week vakantie per jaar;
 • Mogelijkheid tot aankopen van extra vakantiedagen als je meer vrij zou willen;
 • Zeer aantrekkelijke pensioensregeling;

Verder vinden we het belangrijk om het ook gezellig te hebben. Daarom werken we samen met enthousiaste collega’s; organiseren we regelmatig bedrijfsborrels en heerlijke barbecues!

Spreekt dit je aan? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie. Als we een match zien dan nodigen we je uit voor een kop koffie.

En dan...

Zien we een mooie kans om jou bij B&C te verwelkomen? Dan doen we je een passend voorstel. Wanneer je bij B&C aan de slag gaat, verven we je in de eerste maand blauw! Je gaat kennis maken met alle bedrijfsonderdelen. Coaching on the job geeft jou een vliegende start.

Wij kijken uit naar jouw komst!

 

Acquisitie op basis van deze publicatie wordt niet op prijs gesteld.

Direct online solliciteren?