logo bnc

Als Medewerker Finance beheer en controleer je alle primaire transacties binnen een aantal van onze bedrijven, waarbij het gaat om inkomende/uitgaande facturen, debiteuren/crediteuren beheer en bank- en kasmutaties. Ook ga je (geconsolideerde) maand-, halfjaar- en jaar- en liquiditeitsrapportages opstellen, waarbij vooral de nadruk op controle-technische vaardigheden zal liggen. Dit laatste ter voorbereiding van het controledossier voor de accountant, maar nog meer voor de interne beheersing. Jij signaleert hierbij knelpunten in processen, doet verbetervoorstellen en verwerkt dit in procesbeschrijvingen. Je rapporteert direct aan onze Lead Finance.

Jij beschikt over

  • Een relevant HBO-diploma;
  • Ervaring als controller;
  • Analytisch denkvermogen;
  • Ervaring in het zelfstandig opstellen van jaarrekeningen inclusief consolidaties;
  • Ervaring met Accountview/Visma;
  • Een gezonde dosis humor, uitstekende communicatieve vaardigheden en stressbestendigheid.

Wij zijn Bossers & Cnossen

Sinds jaar en dag houden we ons bezig met ICT-oplossingen. We beheersen en beheren het hele speelveld. Van narrowcasting tot en met het inrichten van complete werkomgevingen via de cloud. Het landschap van ICT is altijd in verandering en wij veranderen mee. We weten wat er leeft en wat er speelt. Hierdoor bieden we onze opdrachtgevers altijd state of the art oplossingen zodat ze verder kunnen groeien.

Onze noordelijke roots zorgen voor een pragmatische aanpak. Afspraak is afspraak en levering binnen budget en tijd zijn voor ons dan ook vanzelfsprekend. Onze voortdurende zoektocht naar vebetering en innovatie gecombineerd met onze jonge én ervaren medewerkers, zorgt voor een dynamische en informele werkomgeving. Waarin volop ruimte is voor medewerkers én opdrachtgevers om samen te denken, te delen, te verbinden en te groeien.

Wij bieden

Een afwisselende baan voor 24 uur per week, in een enthousiast en leuk team van 6 collega’s met ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Naast vakantiegeld en 24 vakantiedagen bieden we tevens een aantrekkelijke pensioensregeling. Ook is er een fietsplan, een sportplan én een actieve personeelsvereniging. Werkplezier en samenwerken zijn belangrijke kernwaarden binnen B&C.

Enthousiast geworden?

Dan zien we graag jouw CV en motivatie tegemoet. Is er een match, dan nodigen we jou uit voor een kop koffie. Zien we een mooie kans om jou te verwelkomen? Dan doen we je een passend voorstel.

Meer informatie?  Leonie Broekman is te bereiken via hrm@bnc.nl of 050 - 850 6900.

Solliciteer online