logo bnc

Noordelijke roots

Onze noordelijke roots zorgen voor een pragmatische aanpak. Afspraak is afspraak en levering binnen budget en tijd zijn voor ons dan ook vanzelfsprekend.

Onze voortdurende zoektocht naar nog beter en up-to-dater gecombineerd met onze jonge én ervaren medewerkers, zorgt voor een dynamische en informele werkomgeving. Eén van de belangrijke proposities is onze Cloud propositie waaraan wij met een aantal gerenommeerde merken invulling geven.

Houd jij je graag bezig met:

  • het ontwerpen en implementeren van netwerkinfrastructuren;
  • het oplossen van netwerkproblemen en verstoringen;
  • security vraagstukken en -oplossingen;
  • network automation in Ansible, en het Python network-framework;
  • Linux t.b.v. troubleshooting, monitoring & testing;
  • en het opbouwen van firewalls en het leggen van VPN-connecties?

Dan komen we graag met je in contact.

Enthousiast geworden?

Terecht: hier kom je in een gezellig team te werken! Geen straf dus om hier iedere werkdag weer naartoe te mogen komen.

Bossers & Cnossen is een werkgever die niet aan micro-management doet; we geven je juist vrijheid en zelfstandigheid, en verwachten dat jij weet hoe je jouw doelen kunt bereiken.

Flexibiliteit

Wij staan ‘dag en nacht’ klaar voor onze klanten. Echter wij hechten veel waarde aan jouw leven buiten werktijd. Flexibiliteit proberen wij daarom zo goed mogelijk te organiseren.

Wij bieden

Een zeer afwisselende baan in een enthousiast en leuk team met veel ruimte voor eigen initiatief. Naast goede arbeidsvoorwaarden zijn plezier in je werk en samenwerken belangrijke kernwaarden binnen ons bedrijf. Is dit jouw baan? Dan kun je jouw CV en motivatie sturen naar hrm@bnc.nl.

Direct online solliciteren?