logo bnc

Jouw toegevoegde waarde als New Business Consultant

Je houdt van uitdagingen! Met jouw commerciële inzicht weet je haarfijn potentiële salesleads te herkennen en pak je deze zelfstandig op. De vraag die jij jezelf moet stellen is: hoe kan ik deze potentiële nieuwe klanten binnenhalen?

Jij krijgt alle vrijheid om onze doelgroepen te bereiken. Wij zijn groot in de markten onderwijs, zorg, overheid en grootzakelijk. Je bent een belangrijke schakel in en levert een directe bijdrage aan het succes van B&C. Dat doe je natuurlijk niet alleen, jouw collega’s staan voor je klaar als je hulp nodig hebt. Het voor elkaar klaarstaan kenmerkt B&C!

Tim Velthuis

New Business Consultant

Wil je meer weten over de vacature?
Neem dan contact op met Tim!

Solliciteer direct

Deel deze vacature

Hoe ziet jouw dag eruit

Je stapt ons (digitaal) kantoor binnen. Je begint de dag met een heerlijke kop koffie. Na met collega’s te hebben gesproken over de dagelijkse gang van zaken kijk je welke afspraken je moet voorbereiden, welke sales-acties je moet uitzetten en stapt de auto in of voert een digitale meeting met de prospect. Je hebt je eerste kennismakingsgesprek en bouwt vervolgens een sterke relatie op met een klant.

Vervolgens heb je de middag gepland met het marketingteam om te sparren over ideeën en nieuwe sales-acties en praat je met een van onze partners (HP, Dell, Cisco, Microsoft, etc.) over producten, prijzen en samenwerking voor een specifieke klant. Tenslotte werk je alle activiteiten bij in Pipedrive zodat je niks mist en gaat missen.

Wie ben jij

Jij bent een echte salestijger die geen uitdaging uit de weg gaat. Door je bewezen trackrecord in het binnenhalen en binden van nieuwe klanten heb je aan twee woorden genoeg en weet je jouw salestalent om te zetten in creatieve oplossingen. Ook zie je achter elke oplossing een business case en geef je deze vorm. Het behalen van doelstellingen en het opbouwen van nieuwe klantrelaties is waar jij als New Business Consultant energie van krijgt. Je bent graag en regelmatig bij de klant, kent haar business en uitdagingen, luistert aandachtig en legt onverwachte verbanden. Daarnaast ben je proactief, neem je initiatieven en kun je zowel zelfstandig als in teamverband goed werken.
Je ziet geen beren op de weg, maar kansen en je bent in staat jouw omgeving te enthousiasmeren.
 

Wat vragen we

 • 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare new business of sales-functie;
 • Brede algemene IT-kennis, gevoed door nieuwsgierigheid naar actuele marktontwikkelingen en IT-ontwikkelingen is een pré;
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau en een opleiding richting commerciële economie of vergelijkbaar;
 • Een innovatieve mindset met een no-nonsense mentaliteit;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal zowel mondeling als op schrift;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat kun je van ons verwachten

 • Samenwerken met enthousiaste collega’s;
 • Volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling;
 • Mogelijkheid tot volgen van gespecialiseerde leverancierstrainingen;
 • 24 vakantiedagen op basis van fulltime;
 • Mogelijkheid tot aankopen van extra vakantiedagen;
 • Aantrekkelijke pensioensregeling;
 • Fietsplan en sportplan;
 • Actieve personeelsvereniging.

Enthousiast geworden?

Hier kom je in een gezellig team te werken! Wij doen niet aan micro-management; we geven je juist vrijheid en zelfstandigheid en verwachten dat jij weet hoe je jouw doelen kunt bereiken.

Spreekt dit je aan? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie. Als we een match zien, nodigen we je uit voor een kop koffie.

En dan …

Zien we een mooie kans om jou bij B&C te verwelkomen? Dan doen we je een passend voorstel. Wanneer je bij B&C aan de slag gaat, verven we je in de eerste maand blauw! Je gaat kennis maken met alle bedrijfsonderdelen voor een vliegende start.

Wij kijken uit naar jouw komst!

 

Acquisitie op basis van deze publicatie wordt niet op prijs gesteld.

Direct online solliciteren?