logo bnc

Wat ga je doen als Office Manager

Citoforma is een start-up die bij Bossers & Cnossen in het pand gevestigd is. Als Office manager bij Citoforma ben je het aanspreekpunt binnen en buiten hun organisatie, ben je spin in het web en de regelneef. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het kantoor en je helpt mee hun start-up beter te organiseren. 

Samen met het Citoforma team beheer je de webshops en de inkoop. Je coördineert de in- en uitgaande goederen en de afhandeling van bestellingen met onze logistiek. Je staat klanten te woord door actief op email, tickets en telefoon te reageren en je signaleert kansen voor verbeteringen om de organisatie efficiënter te laten verlopen. 

Daarnaast help je mee waar nodig om het team te ontzorgen door bijvoorbeeld het opstellen van offertes, het maken van pakbonnen of het versturen van de orders. 

Arjan

Citoforma

Vragen of meer informatie? Arjan maakt graag tijd vrij!

Solliciteer direct

Deel deze vacature

Wie ben jij

Jij bent de georganiseerde opgewekte collega die op basis van jouw kennis en doorzettingsvermogen ons Citoforma office en bijkomende processen weet te veranderen in dé geoliede machine en kansen ziet in hoe we zaken ander kunnen aanpakken en optimaliseren. Verder:  

 • Heb je een MBO diploma
 • Vind je zelfstandig werken prettig
 • Ben je een slimme planner en organisator
 • Heb je een hands on mentaliteit
 • Heb je een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift én beheers je bij voorkeur nog een taal
 • Heb je affiniteit met techniek

Wie zijn wij

CitoForma B.V. is snel groeiende startup die zich bezig houdt met research & development, import & export en verkoop van 3D technologie in de breedste zin.
FEPshop, CitoForma & DistriForma zijn hier bij onze internationale verkoopkanalen gericht op de verkoop van 3D printers, 3D printer onderdelen en consumables. Onze klanten zijn eindgebruikers, professionals, winkels en de industrie. 

Neem een kijkje op de website van Citoforma.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Samenwerken met enthousiaste collega’s;
 • Volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling;
 • Zelf jouw groeipad kunnen vormgeven
 • 24 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband);
 • Mogelijkheid tot het aankopen van extra vakantiedagen;
 • Toffe kans om mee te groeien met de start-up

Enthousiast geworden?

Hier kom je in een gezellig team te werken! Wij doen niet aan micro-management; we geven je juist vrijheid en zelfstandigheid en verwachten dat jij weet hoe je jouw doelen kunt bereiken.

Spreekt dit je aan? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie. Als we een match zien, nodigen we je uit voor een kop koffie.

Solliciteren kan tot 15 december 2019. 

En dan...

Zien we een mooie kans om jou bij Citoforma te verwelkomen? Dan doen we je een passend voorstel. Als start-up zitten we bij een IT bedrijf in het pand. Je gaat kennis maken met al onze bedrijfsonderdelen en 80 bonus collega’s. Coaching on the job geeft jou een vliegende start.

Wij kijken uit naar jouw komst!

Direct online solliciteren?