Wij zijn Bossers & Cnossen

Sinds jaar en dag houden we ons bezig met ICT-oplossingen. We beheersen en beheren het hele speelveld. Van narrowcasting tot en met het inrichten van complete werkomgevingen via de cloud. Het landschap van ICT is altijd in verandering en wij veranderen mee.

We weten wat er leeft en wat er speelt. Hierdoor bieden we onze opdrachtgevers altijd state of the art oplossingen zodat ze verder kunnen groeien. Onze noordelijke roots zorgen voor een pragmatische aanpak. Afspraak is afspraak en levering binnen budget en tijd zijn voor ons dan ook vanzelfsprekend.

 

Onze voortdurende zoektocht naar nog beter en up-to-dater gecombineerd met onze jonge én ervaren medewerkers, zorgt voor een dynamische en informele werkomgeving.

Waarin volop ruimte is voor medewerkers én opdrachtgevers om samen te denken, te delen, te verbinden en te groeien.

Wij zijn Bossers & Cnossen en we delen graag met u.

Solide, Kundig, Nuchter en Persoonlijk

Bossers & Cnossen staat voor een eerlijke en persoonlijke benadering, met oog voor de lange termijn en investeren in groei van kennis, mensen en relaties. Daarmee borgen wij de financiële gezondheid en continuïteit van onze onderneming en uw organisatie.

Sponsoring

Wij zijn als sponsor te zien bij topsportclubs FC Groningen, Donar en Nic./Alfa College.


B&C Fund

bncfund

Met het B&C Fund steunen we iedereen in Noord-Nederland die ICT-voorzieningen nodig heeft, maar hier niet zelf in kan voorzien. 

Lees meer over het B&C Fund

Vacatures

Geïnteresseerd in een baan bij Bossers & Cnossen? Stuur dan een open sollicitatie naar hrm@bnc.nl of solliciteer op een vacature.

Bekijk alle vacatures

Team

Personeel B&C

Onze voortdurende zoektocht naar nog beter en up-to-dater gecombineerd met onze jonge én ervaren medewerkers, zorgt voor een dynamische en informele werkomgeving.