Onderzoeksstage of scriptie

Onderzoeksstage of scriptie: Imago en datavisualisatie

 

Bij Bossers & Cnossen zijn we trots op wie we zijn en we laten dat graag zien. Wil jij bijdragen aan ons verhaal door onderzoek te doen naar ons imago? Dat kan bij ons!

Wat ga je doen als onderzoeksstagiair? 

Je gaat onderzoek doen naar het merkimago bij onze doelgroep, bijvoorbeeld voor je afstudeeronderzoek of tijdens je stage. We geloven dat een scherp inzicht en de juiste kennis en vaardigheden belangrijker zijn dan een specifiek diploma. Daarnaast vinden we dat een connectie met onze bedrijfscultuur essentieel is voor succes.

Wie ben jij?

Je volgt een HBO of universitaire studie in de richting van Communicatie, Marketing of een ander gerelateerd veld en hebt een passie voor onderzoek en datavisualisatie. Je bent volhardend, spontaan en een teamspeler. Samenwerken met andere afdelingen, zoals Marketing, zal ook deel uitmaken van jouw stage.

Wie zijn wij?

​Nu en in de toekomst draait IT om de gebruiker. Bossers & Cnossen beheerst en beheert het hele speelveld. Van narrowcasting tot en met het inrichten van een complete werkomgeving via de Cloud. We streven ernaar om elke gebruiker de juiste IT-middelen te geven, en we zijn verantwoordelijk voor hóe we dat doen. We zijn aangesloten bij het streven vanuit de provincie Groningen om in 2035 CO2-neutraal te zijn en voeren een duurzaam beleid. Daarnaast bieden we ook kansen aan mensen om IT-vaardig te blijven.

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Bossers & Cnossen vind je een dynamische omgeving, waar je samenwerkt met gepassioneerde collega’s en volop ruimte krijgt voor eigen initiatief en persoonlijke groei. We bieden een stageplaats waarbij je op een hybride manier kunt werken, zowel op kantoor als thuis, en we volgen een holacratisch bedrijfsmodel. Wat dat precies inhoudt leggen we je later uit, maar het komt erop neer dat je geen baas hebt.

Waarom kiezen voor Bossers & Cnossen?

  • Hybride werken
    We bieden een flexibele werkomgeving waarbij je de mogelijkheid hebt om zowel op kantoor als thuis te werken.
  • Holacratie
    We hanteren een bedrijfsmodel waarin iedereen bijdraagt aan en deel uitmaakt van besluitvormingsprocessen.
  • Stagevergoeding
    We zijn heel blij met jouw bijdrage, daarom ontvang je van ons een vergoeding van van €250 per maand.

 

Enthousiast geworden?

Stuur dan jouw cv en motivatie naar dit email adres: hrm@bnc.nl. Zien we een match, dan nodigen we je uit voor een gesprek.

 

Acquisitie op basis van deze publicatie wordt niet op prijs gesteld.

Actuele vacatures

Open sollicitatie

Bossers & Cnossen is altijd op zoek naar gedreven collega’s. Wie weet heb jij in huis wat wij nog niet zochten! Stuur je motivatiebrief en C.V. naar hrm@bnc.nl