Wij zijn op zoek naar een Projectleider!


Voor het domein projecten zijn wij op zoek naar een stevige persoonlijkheid en stuwende kracht! Ben jij de enthousiaste projectleider die ons team komt versterken?

Bekijk de vacatureNewsBannerVacaturesVervolgOver Bossers & Cnossen

Wij zijn Bossers & Cnossen. Sinds jaar en dag houden we ons bezig met ICT-oplossingen. We beheersen en beheren het hele speelveld. Van narrowcasting tot en met het inrichten van complete werkomgevingen via de cloud. Het landschap van ICT is altijd in verandering en wij veranderen mee. We weten wat er leeft en wat er speelt. Hierdoor bieden we onze opdrachtgevers altijd state of the art oplossingen zodat ze verder kunnen groeien.

Onze noordelijke roots zorgen voor een pragmatische aanpak. Afspraak is afspraak en levering binnen budget en tijd zijn voor ons dan ook vanzelfsprekend. Onze voortdurende zoektocht naar nog beter en up-to-dater gecombineerd met onze jonge én ervaren medewerkers, zorgt voor een dynamische en informele werkomgeving. Waarin volop ruimte is voor medewerkers én opdrachtgevers om samen te denken, te delen, te verbinden en te groeien.