Bossers & Cnossen sponsort Ronald McDonald Huis Groningen met Presentatiebeheer

Als je kind ziek is, wil je als ouder zo dicht mogelijk in de buurt zijn. Je wilt binnen een paar minuten aan de rand van het ziekenhuisbed staan als je kind je nodig heeft. Daarom zijn er Ronald McDonald Huizen, zodat ouders altijd dichtbij kunnen zijn.

Ouders, maar ook broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG logeren in één van de 24 gastenkamers in ‘Huis Groningen’. Vanaf heden wordt Presentatiebeheer ingezet om gasten te voorzien van actuele informatie.

Naast gastenkamers heeft Huis Groningen een gemeenschappelijke keuken/eetkamer. In deze ruimte is door Bossers & Cnossen een 43” scherm geplaatst met thin client. Op deze client draait de Presentatiebeheer software. De bekabeling is aangelegd door Unica Installatietechniek Groningen.

Met behulp van de narrowcasting oplossing Presentatiebeheer kunnen medewerkers van Huis Groningen makkelijk en snel communiceren met gasten, op elk moment van de dag. Door het scherm met de narrowcasting is er één vaste plek in huis waar continue informatie wordt getoond en waar de laatste belangrijke mededelingen zijn te lezen. Naast specifieke Huis Groningen berichten is er ook algemeen en sport nieuws te zien en is er een koppeling gemaakt met Facebook en Twitter. Daarnaast wordt er een wisselende collage van foto’s getoond.

Marieke Panneman, Bossers & Cnossen:

“Gasten van het Ronald McDonald Huis hebben overduidelijk genoeg aan hun hoofd. Met Presentatiebeheer willen wij ze op een efficiënte manier voorzien van relevante informatie. Maar met name ook door met nieuws en leuke berichten een stukje afleiding te bieden.”

Afhankelijk van vrijwilligers

Het Ronald McDonald Huis krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Wil jij het Ronald McDonald Huis ook helpen? Neem dan een kijkje op de website.


Meer informatie

Marieke Panneman
accountmanager Presentatiebeheer
06 1305 1532 of marieke.panneman@bnc.nl