logo bnc

Wat ga je doen als Support Engineer?

Vanuit onze afdeling ICT Dienstverlening ondersteunen we onze klanten bij de inrichting en het beheer van hun ICT-omgeving. Jij bent daarbij het visitekaartje richting de klant: als Support Engineer verleen jij de eerstelijns ondersteuning, verricht je tevens standaard controlewerkzaamheden en verzamel je achtergrondinformatie ten behoeve van eerste- en tweedelijns storingsafhandeling. Je onderhoudt frequent contact met klanten en collega’s.

Hoe ziet jouw dag eruit?

 • Telefonisch en per e-mail te woord staan van klanten en leveranciers;
 • Beheer en monitoring van servers, netwerk, randapparatuur, en back-up oplossingen;
 • Verhelpen van storingen conform afgesproken SLA’s;
 • Loggen en verwerken van requests, incidenten en changes.

Je gaat werken met:
IBM Softlayer, Cloud Werkplekken, Office 365, SolarWinds Cloud backup, Cisco Meraki, Linux, Zabbix-monitoring.

Wie ben jij?

Een enthousiaste collega met een flexibel en optimistisch karakter. Een “goede telefoonstem“ en een professionele benadering zijn uiteraard een must. Klantgerichtheid vinden we erg belangrijk.

Je bent in staat ook onder hoge werkdruk rustig te blijven en de klant professioneel te woord te staan. Verder heb je een goede balans tussen klantbelang en bedrijfsbelang.

Je beschikt over

 • Relevante opleiding en/of werkervaring;
 • ITIL-certificering;
 • Goede spreek- en luistervaardigheden en stressbestendigheid;
 • Algemene kennis van Microsoft besturingssystemen en Office-producten op server en cliëntniveau;
 • Algemene kennis van hardwarecomponenten (cliënt, server en netwerk);
 • Het bezit van Microsoft certificaten is een pré;
 • Ervaring met het ITSM ServiceNow-pakket is een pré.

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Bossers & Cnossen vind je veel afwisseling, werk je samen met zo’n 80 enthousiaste collega’s en is er volop ruimte voor eigen initiatief. Omdat wij onze klanten ook buiten kantooruren van dienst zijn, is het mogelijk dat we je vragen om eens avonddiensten te werken.
Als je bij B&C aan de slag gaat verven we je in de eerste maand blauw! Dit doen we middels kennismaking met alle bedrijfsonderdelen en door jou te coachen on the job.

Enthousiast?

Terecht: hier kom je in een gezellig team te werken! Bossers & Cnossen is een werkgever die niet aan micro-management doet; we geven je juist vrijheid en zelfstandigheid, en verwachten dat jij weet hoe je jouw doelen kunt bereiken.

Spreekt dat je aan? Dan kijken we uit naar jouw reactie. Als we een match zien, nodigen we je uit voor een kop koffie.

En dan

Zien we vervolgens een mooie kans om jou bij B&C te verwelkomen? Dan doen we je, afhankelijk van jouw geschiktheid en ervaring, een passend voorstel. Naast vakantiegeld en 24 vakantiedagen (+ mogelijkheid aankoop extra dagen) bieden wij collega’s een aantrekkelijke pensioensregeling. Daarnaast is er een fietsplan, een sportplan én een actieve personeelsvereniging.

Direct online solliciteren?