logo bnc

Herken jij je in onderstaande?

Dan ben jij onze nieuwe (startende) Tech-savvy Trainer!

Voor de groep staan, mensen enthousiasmeren en je vastbijten in trainen en het ontwikkelen van trainingen. De combi die jou direct aanspreekt!

Als trainer heb je een zelfstandige functie waarbij je medewerkers van organisaties uit allerlei sectoren traint volgens de Tech-savvy methode van Bossers & Cnossen.

Het programma is opgebouwd uit een combinatie van technische kenniselementen en de 21e -eeuwse vaardigheden van het World Economic Forum. Het lijkt jou een uitdaging je te verdiepen in deze (nieuwe) materie en je neemt ook kennis en vernieuwing mee. Jij bent in staat om organisaties snel te begrijpen zodat we de training kunnen geven die het beoogde doel bereikt.

Je zult veel vaardigheidstrainingen geven en deelnemers helpen bij hun professionele ontwikkeling. Daarnaast geef je deelnemers inzicht in de link tussen techniek en vaardigheden, om hen zo te helpen bij de adoptie van nieuwe technologieën en hen te begeleiden op hun weg om toekomstbestendige, flexibele professionals te worden. 

Een korte opsomming van jou?

Missie:
Mijn missie is mensen inspireren en motiveren, hen te trainen in kennis en vaardigheden die nodig zijn om te werken en leven in deze snel veranderende wereld. 

Werkwijze:
Pragmatisch, niet blijven hangen in theorieën, maar gelijk onderbouwd vertalen naar de praktijk van de doelgroep. Ik geniet dan ook van snel schakelen op alle niveaus en spring graag in nieuwe situaties.

Wensen:
Ik wil werken in een dynamische omgeving met veel verschillende klanten. Geen dag is hetzelfde en ik wil de mogelijkheid hebben om mijn training aan te passen aan de behoefte van de klant. En uiteraard wil ik mezelf blijven ontwikkelen.

Team:
Ik wil samenwerken in een klein en ambitieus team waarbij de persoonlijke klik erg belangrijk is. Ik wil de voordelen van een grotere organisatie maar in een startup setting, zodat ik me ook kan richten op de menselijke kant van de digitale transformatie en zo de onderneming laten groeien.  
 

Hero

Trainer

Wil je meer weten over de vacature?
Neem dan contact op met Hero!

Solliciteer direct

Deel deze vacature

Wie ben jij

 • Je bent mensgericht en voelt je prettig in een groep;
 • Je kunt een groep enthousiasmeren en activeren;
 • Je bent ambitieus en leergierig;
 • Je hebt een sterk autodidactisch vermogen en kunt snel schakelen;
 • Affiniteit met het onderwijs is een pré. 

Wat kun je van ons verwachten?

 • Samenwerken met enthousiaste collega’s; 
 • Volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling; 
 • Mogelijkheid tot volgen van gespecialiseerde leverancierstrainingen; 
 • 24 vakantiedagen op basis van fulltime; 
 • Mogelijkheid tot aankopen van extra vakantiedagen; 
 • Aantrekkelijke pensioensregeling; 
 • Fietsplan en sportplan; 
 • Actieve personeelsvereniging. 

Reageren

Word jij enthousiast van deze functie?

Wil je starten met trainen en neem je andere ervaring mee of wil je juist doorgroeien als trainer in bijvoorbeeld programma’s maken?
Dan ontvangen wij graag jouw CV met motivatie voor 18 juni 2021. Bij een match nodigen wij je uit voor een gesprek!

De eerste gespreksronde zal plaatsvinden op maandag 28 juni a.s. Tijdens een eventueel tweede gesprek, dat plaats zal vinden op maandag 5 juli, zal je gevraagd worden om een korte training te verzorgen over een voor jou bekend onderwerp.

Onderdeel van het selectieproces is een DISC analyse waarin we jouw communicatie- en gedragsvoorkeur kunnen matchen met onze klanten én het team. 

En dan…

Zien we een mooie kans om jou bij B&C te verwelkomen? Dan doen we je een passend voorstel. Wanneer je bij B&C aan de slag gaat, ga je kennis maken met alle bedrijfsonderdelen. Coaching-on-the-job geeft jou een vliegende start. 

Wij kijken uit naar jouw komst! 

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Hero Visser via 06-12215184 of hero.visser@bnc.nl


Acquisitie op basis van deze publicatie wordt niet op prijs gesteld. 
 

Direct online solliciteren?