logo bnc

Heb je nog nooit getraind?

Maar geloof je wel in ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Jouw missie

Mijn missie is mensen inspireren en motiveren, hen te trainen in kennis en vaardigheden die nodig zijn om te werken en leven in deze snel veranderende wereld.

Jouw beweegreden

Een onderdeel zijn in zowel de persoonlijke als professionele groei van alle deelnemers. Ik zie trainen niet als een doel op zich, maar als katalysator om de deelnemer te helpen, om bij te blijven in de digitale transformatie.

Hero

Trainer

Wil je meer weten over de vacature?
Neem dan contact op met Hero!

Solliciteer direct

Deel deze vacature

Jouw methode

Pragmatisch, niet blijven hangen in theorieën, maar gelijk onderbouwd vertalen naar praktijk van de doelgroep. Ik geniet dan ook van snel schakelen op alle niveaus en spring graag in nieuwe situaties.

Jouw randvoorwaarden

Ik wil werken in een dynamische omgeving, met veel verschillende klanten. Geen dag is hetzelfde en ik wil de mogelijkheid hebben om mijn training aan te passen aan de behoefte van de klant. En uiteraard wil ik mezelf blijven ontwikkelen.

Jouw team

Ik wil samenwerken in een klein en ambitieus team, waarbij ook een persoonlijke klik erg belangrijk is. Ik wil de voordelen van een grotere organisatie, maar werken in een startup setting. En mij richten op de menselijke kant van de digitale transformatie.

Jouw locatie

Cameraschuw ben ik zeker niet, maar onderweg zijn vind ik ook geen probleem. Ik geniet van het trainen op locatie. En met plezier verzorg ik de training digitaal en dat doe ik vanaf mijn (door B&C verzorgde) thuiswerkplek. Voor overleg en gezelligheid kunnen we elkaar altijd ergens opzoeken.

Functie-eisen

  • Je bent mensgericht en voelt je prettig in een groep.
  • Je kunt een groep enthousiasmeren en activeren.
  • Je hebt affiniteit met technologie/IT.
  • Je bent ambitieus, leergierig.
  • Je hebt een sterk autodidactisch vermogen en kunt snel schakelen.
  • Affiniteit met het onderwijs is een pre.

Reageren

Word jij enthousiast van deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV met motivatie voor 19 mei 2021 Bij een match nodigen wij je uit voor een gesprek!

De eerste gespreksronde zal plaatsvinden op maandag 31 mei en dinsdag 1 juni. Tijdens het tweede gesprek, dat plaats zal vinden op maandag 7 juni zal je gevraagd worden om een korte training te verzorgen over een voor jou bekend onderwerp. Onderdeel van het selectieproces is een DISC analyse waarin we jouw communicatie- en gedragsvoorkeur kunnen matchen met onze klanten én het team.

 

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Hero Visser via 050 850 6900 of  hero@bnc.nl

 

Acquisitie op basis van deze publicatie wordt niet op prijs gesteld.

Direct online solliciteren?