logo bnc

Voor onze afdeling Projecten & Beheer zoeken we een ‘polyglot’: een engineer die een gehele IT infrastructuur overziet, van systemen en verbindingen tot gebruikerservaring en technische specificaties. In deze rol werk je aan projecten, los je problemen op, tref je zo nodig maatregelen om herhaling te voorkomen en voer je verbeteringen door.

Jij…

  • Hebt een goed gevoel voor de business en bedrijfsvoering en weet risico’s juist in te schatten;
  • Bent bereid ook buiten de gebruikelijke kantoortijden werkzaamheden uit te voeren;
  • Beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden;
  • Hebt een aantrekkelijk technisch profiel;
  • Brengt de organisatie en jouw collega’s naar een hoger niveau.

Ben je daarnaast zelfstandig en stressbestendig in je werk? Vlieg je het ook nog eens met een gezonde dosis humor aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Bossers & Cnossen bestaat inmiddels 30 jaar en daar zijn we erg trots op! We zijn een bekende naam in Noord-Nederland. Wij zien ICT als ‘water uit de kraan’. Zonder water is er geen leven, en een werkplek zonder ICT is tegenwoordig niet meer denkbaar. ICT moet beschikbaar, toegankelijk, betrouwbaar en veilig zijn.

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op en zijn van invloed op hoe we leven en werken. En daar zet Bossers & Cnossen zich voor in; van werkplekken en narrowcasting tot en met complete werkomgevingen in de Cloud.

Holacracy

Bij Bossers & Cnossen vind je veel afwisseling in je werk, krijg je enthousiaste collega’s en is er volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Naast goede arbeidsvoorwaarden vinden wij plezier in je werk dan ook erg belangrijk.

We implementeren het besturingsmodel van zelforganisatie (Holacracy) binnen de gehele organisatie. Het doel is een hoge mate van autonomie en transparantie. In plaats van hiërarchie en statische functies streven we naar het aansturen en uitvoeren van werk met dynamische rollen binnen afgebakende domeinen.

Enthousiast geworden?

Dan zien we graag jouw CV en motivatie tegemoet. Komt jouw profiel overeen met hetgeen wij zoeken, dan nodigen we jou uit voor een kop koffie.

Zien we vervolgens een mooie kans om jou bij B&C te verwelkomen? Dan doen we je, afhankelijk van jouw geschiktheid en ervaring, een passend voorstel. Naast vakantiegeld en 24 vakantiedagen bieden we onze collega’s tevens een aantrekkelijke pensioensregeling. Daarnaast is er het fietsplan, het sportplan én een actieve personeelsvereniging. Genoeg ruimte voor vitaliteit en gezelligheid op de werkvloer!

Solliciteren:

Wil jij ons team komen versterken, stuur dan jouw sollicitatie per e-mail naar hrm@bnc.nl of gebruik het online formulier.

Solliciteer online