logo bnc

Wat ga je doen als Engineer?  

Wil de klant overstappen naar de cloud of voorzien worden van hardware?Wij regelen het! 

Je werkt aan projecten, lost problemen op, treft maatregelen om herhaling te voorkomen en voert verbeteringen door: van systemen en verbindingen tot gebruikerservaring en technische specificaties. Ons team IT’ers zit overigens niet dagelijks bij de klant, we werken voornamelijk vanuit ons eigen kantoor in Groningen waar iedereen elkaar kent. Zo heb je vaste collega’s om je heen, wel zo gezellig!  
Wij hebben een aantal van onze klanten onder gebracht in IBM Cloud (voorheen Softlayer).  
Onze klanten variëren van klein 50 werkplekken tot groot 2500 werkplekken en de projecten zijn heel divers. Dit kan het migreren zijn van mailboxen van Exchange naar Office 365, tot het inrichten van RDS Servers in de IBM Cloud, tot compleet redundante VMWare ESX Clusters. 

Jij

  • Hebt een goed gevoel voor de business en bedrijfsvoering en weet risico’s juist in te schatten;
  • Bent enthousiast en beschikt over een flexibel en optimistisch karakter;
  • Beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Hebt heldere schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden;
  • Weet risico“s in te schatten;
  • Kan zelfstandig werken;
  • Haalt uitdaging uit het oplossen van complexe technische opdrachten. 

Wie zijn wij?

Bossers & Cnossen bestaat inmiddels 30 jaar en daar zijn we erg trots op! We zijn een bekende naam in Noord-Nederland. Wij zien ICT als ‘water uit de kraan’. Zonder water is er geen leven, en een werkplek zonder ICT is tegenwoordig niet meer denkbaar. ICT moet beschikbaar, toegankelijk, betrouwbaar en veilig zijn.

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op en zijn van invloed op hoe we leven en werken. En daar zet Bossers & Cnossen zich voor in; van werkplekken en narrowcasting tot en met complete werkomgevingen in de Cloud.

Holacracy

Bij Bossers & Cnossen vind je veel afwisseling in je werk, krijg je enthousiaste collega’s en is er volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Naast goede arbeidsvoorwaarden vinden wij plezier in je werk dan ook erg belangrijk.

We implementeren het besturingsmodel van zelforganisatie (Holacracy) binnen de gehele organisatie. Het doel is een hoge mate van autonomie en transparantie. In plaats van hiërarchie en statische functies streven we naar het aansturen en uitvoeren van werk met dynamische rollen binnen afgebakende domeinen.

Enthousiast geworden?

Dan zien we graag jouw CV en motivatie tegemoet. Komt jouw profiel overeen met hetgeen wij zoeken, dan nodigen we jou uit voor een kop koffie.

Zien we vervolgens een mooie kans om jou bij B&C te verwelkomen? Dan doen we je, afhankelijk van jouw geschiktheid en ervaring, een passend voorstel. Naast vakantiegeld en 24 vakantiedagen bieden we onze collega’s tevens een aantrekkelijke pensioensregeling. Daarnaast is er het fietsplan, het sportplan én een actieve personeelsvereniging. Genoeg ruimte voor vitaliteit en gezelligheid op de werkvloer!

Solliciteren:

Wil jij ons team komen versterken, stuur dan jouw sollicitatie per e-mail naar hrm@bnc.nl of gebruik het online formulier.

Solliciteer online