En? Wat vond je van de webinar?


De webinar ‘Tools & Tips voor de digitale werkplek’ zit er op en wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Daarom hebben wij enkele vragen die wij gebruiken ter verbetering van jullie beleving en onze informatievoorziening.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Webinar terugkijken

In alle rust de webinar nog een keertje kijken? Of je collega’s kennis laten maken met de ‘Tools en Tips’? Dat kan! Klik hierboven op de thumbnail of ga direct naar de opname. Wij zijn benieuwd wat je ervan vindt.

Maatwerk

Iedere organisatie is uniek en heeft specifieke uitdagingen met betrekking tot het coördineren van samenwerking.

Wil je je oriënteren op:

  • De nieuwe manier van werken?
  • Verhogen van digitale geletterdheid in jouw organisatie?
  • Welke oplossingen wij kunnen bieden voor jouw organisatie?
  • De opties en prijzen van een samenwerkingsplatform en de begeleiding daarbij?

Bel of mail vandaag nog voor meer informatie: Carolyn Veldbloem, 06-17449041, E-mail, LinkedIn.


Waarom anders werken?

Onze economie en maatschappij veranderen in een steeds sneller tempo. De voorspellingen zijn dat in het jaar 2045 computers meer rekenkracht zullen hebben dan de mensheid tezamen. Tegenwoordig is een wendbare organisatie in staat om technologie te omarmen en zelfs te kapitaliseren: zij verstoren de markt. Blijf niet achter met jouw organisatie.

Er zijn een aantal thema’s benoemd tijdens de webinar die Bossers & Cnossen belangrijk vindt bij het kiezen van het beste samenwerkingsplatform. Carolyn heeft de tools gedemonstreerd en laat aan de hand van een aantal thema’s zien hoe je tools kunt inzetten in bepaalde situaties.

Webinar Tools en Tips voor jouw digitale werkplek!