VUmc gaat narrowcasting samenwerking voor 5 jaar aan met Bossers & Cnossen

Bossers & Cnossen gaat de komende vijf jaar haar narrowcasting oplossing Presentatiebeheer leveren en beheren binnen VUmc. De raamovereenkomst is op basis van operational lease en bestaat uit 60 narrowcasting schermen en thin clients met de daarbij behorende software, content, service en onderhoud. Dit is het resultaat van een Nationale Aanbesteding die in februari van dit jaar is uitgeschreven. De partijen hebben op 1 juni 2017 de raamovereenkomst getekend.

Presentatiebeheer biedt VUmc de mogelijkheid om patiënten en bezoekers te informeren over belangrijke zaken binnen VUmc. Naast algemene informatie wordt narrowcasting binnen VUmc ingezet voor poligerichte informatie, bijvoorbeeld wachttijden, wie de artsen zijn, informatie over poli specifieke behandelingen. Daarnaast is vermaak (wachtverzachting) en het bieden van actualiteit door filmpjes en nieuwsberichten een belangrijke insteek.

VUmc was op zoek naar een leverancier die een zogenoemde alles-in-1 oplossing kon bieden en heeft deze gevonden in Presentatiebeheer van Bossers & Cnossen. Doordat Bossers & Cnossen naast de eigen ontwikkelde narrowcasting oplossing ook een Audiovisueel team heeft, is het leveren, installeren en beheren van de schermen ook onderdeel van de overeenkomst.

Team Presentatiebeheer van Bossers & Cnossen is trots op de gewonnen aanbesteding.

“ Met het gegund krijgen van deze opdracht krijgen wij bevestigd dat onze narrowcasting oplossing een gebruiksvriendelijke en veilige oplossing is die mogelijkheden biedt voor een organisatie zoals VUmc. Wij mogen een mooie naam aan onze lijst met referenties toevoegen en wij verheugen ons op de samenwerking.”  

VUmc:

“Wij hebben het volste vertrouwen in een constructieve samenwerking met B&C, om onze gestelde doelen met betrekking tot informatieverstrekking aan onze patiënten door middel van narrowcasting te kunnen realiseren ”


Over VUmc

Voor meer informatie over VUmc verwijzen wij u door naar de website www.vumc.nl