logo bnc

Webinar Cisco Meraki | cloud managed netwerkoplossingen

Op woensdag 3 februari 2021 van 10.00 tot 11.00 uur geven Tim Velthuis, Jerome Waaldijk en Dirk Muytjens een introductie webinar Meraki Cloud Managed Netwerkoplossingen, dit keer speciaal voor overheden. Interessant voor IT-managers en netwerkbeheerders.

 

Cisco Meraki creëert gebruiksvriendelijke cloud managed netwerkoplossingen voor onder andere centrale en decentrale (semi)overheden. Benieuwd of cloud networking iets voor jouw organisatie is? Volg dan onze webinar en ontdek hoe de oplossingen van Meraki een belangrijke rol kunnen innemen.
 

Tijdens de webinar introduceren wij het Meraki portfolio, krijg je een live demonstratie van het dashboard en behandelen we een aantal klantcases. De experts van Meraki brengen je op de hoogte van de ins en outs en geven antwoord op vragen.

 

Na het volgen van deze webinar:

  • weet je hoe je met de inzichten en analyses van Meraki snel jouw netwerk kunt beoordelen;

  • weet je hoe je gecentraliseerd en eenvoudig meerdere locaties (remote) kunt managen;

  • zie je in hoe Meraki IT-managers en netwerkbeheerders kan ontlasten qua netwerkbeheer. 

 

De webinar wordt gehost door: Tim Velthuis (Meraki adviseur Bossers & Cnossen) Jerome Waaldijk en Dirk Muytjens (specialisten Cisco Meraki), met jarenlange ervaring specialist op het gebied van het Cisco Meraki portfolio.
 

  

     

 

Praktisch
Je kunt het online webinar bijwonen vanaf jouw eigen computer. Na inschrijving ontvang je een dag voor het webinar een toegangslink via e-mail.

 

 

Aanmelden webinar Cisco Meraki voor de overheid

Cloud Managed Netwerkoplossingen