logo bnc

Webinar Cisco Meraki | cloud managed netwerkoplossingen

Op woensdag 11 november van 11.00 tot 12.00 uur geven Tim Velthuis en Guido Mignon een introductie webinar Meraki Cloud Managed Netwerkoplossingen. Interessant voor IT-managers en netwerkbeheerders.

 

Cisco Meraki creëert gebruiksvriendelijke cloud managed netwerkoplossingen voor het MKB en grotere bedrijven. Benieuwd of cloud networking iets voor jouw organisatie is? Volg dan onze webinar en ontdek hoe de oplossingen van Meraki een belangrijke rol in jouw onderneming kunnen innemen.
 

Tijdens de webinar introduceren wij het Meraki portfolio, krijg je een live demonstratie van het dashboard en behandelen we een aantal klantcases. De experts van Meraki brengen je op de hoogte van de ins en outs en geven antwoord op vragen.

 

Na het volgen van deze webinar:

  • weet je hoe je met de inzichten en analyses van Meraki snel jouw netwerk kunt beoordelen;

  • weet je hoe je gecentraliseerd en eenvoudig meerdere locaties (remote) kunt managen;

  • zie je in hoe Meraki IT-managers en netwerkbeheerders kan ontlasten qua netwerkbeheer. 

 

De webinar wordt gehost door: Tim Velthuis (Meraki adviseur Bossers & Cnossen) en Guido Mignon (Cisco Meraki), met jarenlange ervaring zijn beide specialist op het gebied van het Cisco Meraki portfolio.

 

      

     

 

Praktisch
Je kunt het online webinar bijwonen vanaf jouw eigen computer. Na inschrijving ontvang je een dag voor het webinar een toegangslink via e-mail.

 

 

Alle aankomende kennissessies >>

Aanmelden webinar Cisco Meraki

Cloud Managed Netwerkoplossingen