Gratis webinar: Tools & Tips voor jouw digitale werkplek!

Technologie ontwikkelt zich razendsnel en heeft een indringend effect op onze levens: privé & professioneel. Privé gebruiken we techniek dagelijks om te communiceren, organiseren en delen: bijvoorbeeld de wintersportfoto’s posten op social media, zodat oma en opa ze kunnen liken. Of je vrienden uitnodigen in een WhatsApp-groep om samen te gaan hardlopen.

Maar hoe zit het professioneel? Onze manier van werken is flink aan het veranderen. Hierdoor zullen we op een geheel nieuwe manier moeten leren werken met meer en diverse tools.

Op veler verzoek organiseert Bossers & Cnossen dinsdag 27 februari, van 13.00 tot 14.00 uur de webinar:  Tools & Tips voor jouw digitale werkplek.  Carolyn Veldbloem, New Way To Work Designer, neemt je mee in de nieuwste ontwikkelingen op het social enterprise network IBM Connections Cloud en professionele chatoplossing Cisco Spark. Aan de hand van concrete casussen demonstreert Carolyn de nieuwe manier van werken. Zij laat je zien hoe het werken in communities eruit ziet en wat het betekent voor de digitale werkplek strategie en user adoption .

Laat je inspireren en ontdek hoe andere organisaties:

  • De eerste stap richting een moderne werkplek hebben gemaakt;
  • Cultuurveranderingen doorvoeren en de nieuwe manier van werken adopteren;
  • Efficiënter samenwerken;
  • Samenwerking tussen verschillende afdelingen en vestigingen verbeteren;
  • Communities voor teams en afdelingen starten;
  • Samenwerking met partners te verbeteren en klantbehoeften beter in kaart te brengen;

Wil jij niet langer achterblijven en gratis kennismaken met de NewWayToWork?! Meld je dan nu aan voor het gratis webinar!
Aanmeldformulier

Carolyn Veldbloem is Tech-savvy Coach & New Way to Work Designer bij Bossers & Cnossen. Zij onderbrak haar studie Moleculaire Biologie aan de Rijksuniversiteit Groningen om voor een grote non-profit organisatie te werken in Kiev, Oekraïne. Daar ging zij, als persoonlijke assistent van de oprichter, o.a. over de internationale correspondentie. Zij heeft vervolgens als Quality Analyst de fijne kneepjes geleerd van customer service en bovendien een eigen onderneming gehad waarbij zij schilderijen en illustraties maakte, desktop publishing werk deed en websites bouwde. Zij ontdekte daar haar passie voor techniek en ging voor de carrièreswitch. Met een enorme gedrevenheid maakt zij zich IT eigen door Tech-savvy te worden. “Ik merk dat hoe tech-savvier ik wordt, hoe meer toegevoegde waarde ik heb voor mijn werkgever door mijn werkervaring buiten de IT te combineren met techniek.” – Carolyn.

carolyn.veldbloem@bnc.nl | (050) 850 69 00 | LinkedIn