Medewerker in het zonnetje

Door: Bossers & Cnossen
Geschreven op: 18 augustus 2022

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Medewerker in het zonnetje

In een wereld waar steeds meer gedigitaliseerd wordt en er steeds meer mensen vervangen worden door machines, al helemáál in ons vakgebied, vinden wij het belangrijk om de mensen te laten zien die alles achter de schermen mogelijk maken en draaiende houden. Zonder deze mensen kunnen de processen niet draaien zoals ze doen en de diensten niet geleverd zoals verwacht wordt.

Op de socials

Voor een ieder die ons op LinkedIn of Twitter volgt (doe je dit nog niet doe dat dan snel hier en hier) was het al even bekend; maar binnenkort beginnen wij met een nieuwe rubriek genaamd ‘Medewerker in het Zonnetje’! In deze rubriek zullen wij één voor één de medewerkers aan jullie voorstellen. Zonder deze mensen kunnen wij onmogelijk de diensten en services leveren die je van ons gewend bent.

Meer dan alleen een dozenschuiver

In deze rubriek kunnen je straks alles lezen over de mensen en de verhalen achter Bossers & Cnossen. Wij zijn namelijk veel meer dan alleen een dozenschuiver, een woord waar wij hier geen voorkeur voor hebben, gezien dat bij lange na niet alle producten & diensten dekt die wij aanbieden.

Interessante mensen

Daarnaast hebben we hier heel veel interessante mensen rondlopen met bijzondere levens, hobby’s, verhalen & interesses. De één werkt hier net, de ander werkt hier al bijna een (jong) mensen leven. We vertellen je graag over de mensen die het merk B&C maken.

Vanaf volgende week kun je elke 2 weken een introductie van een collega op onze site vinden. Zodra de eerste gepost is, zullen we de link hier delen.

Liever als eerste op de hoogte zijn? Volgen onze LinkedIn & Twitter pagina!

Ook interessant