Microsoft Azure
Home E Cloud diensten E Microsoft Azure

Azure is het cloud computing platform van Microsoft. Je kan het inzetten om applicaties te bouwen, te implementeren en te beheren. Je kan met Azure internationaal opschalen, want Azure bestaat uit een wereldwijd netwerk van Microsoft-managed datacenters. Als je gebruik maakt van de Azure cloud services, dan is een lokale server niet meer nodig, maar kan je jouw applicatie onderbrengen in de cloud. Dat scheelt aanschaf, beheer en onderhoud van de server apparatuur.

Sneller, goedkoper, efficienter

Krachtige cloud werkplek. Betaal naar gebruik en vergroot je capaciteit als dit nodig is. Azure biedt je naast puur virtuele servers, meer dan 600 services en gespecialiseerde resources die taken sneller, goedkoper, efficiënter of veiliger uitvoeren. Azure is daarnaast veilig en betrouwbaar. Met de Azure cloud beschik je als kleine of middelgrote organisatie over dezelfde IT-mogelijkheden als grote ondernemingen.

Je kunt je data veilig opslaan in gecertificeerde datacenters van Microsoft. Daarnaast kun je kiezen voor een hybride model, waarbij je de keuze hebt uit bestaande oplossingen of jouw omgeving kunt koppelen.

Bossers & Cnossen helpt je graag met jouw transformatie naar de cloud. We adviseren over de vele mogelijkheden en verzorgen de implementatie van de juiste Azure resources passend bij jouw behoefte. En we zorgen er meteen voor dat je nog steeds volledige controle hebt over je resources en dat de veiligheid van je data is gegarandeerd. We delen graag onze ervaringen met je en helpen je bij het ontdekken en toepassen van de vele mogelijkheden van Microsoft Azure.

Wil je meer weten over wat Microsoft Azure voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met je accountmanager of stuur een e-mail naar info@bnc.nl