Microsoft 365
Home E Cloud diensten E Microsoft 365

Een maximaal productieve werkplekomgeving. Dat wil toch iedereen? Met Microsoft 365 krijg je een cloud gebaseerde werkplekomgeving voor communicatie en samenwerking voor jouw mobiele of hybride werkplekinrichting. Vanuit Bossers & Cnossen voegen we hier ook nog beheer en veiligheid aan toe. Je wilt natuurlijk geen omkijken meer hebben naar je werkplekken en daarnaast moet je informatie wel veilig zijn opgeslagen en eenvoudig terug te halen zijn in geval van calamiteiten.

Krachtige cloud werkplek

Microsoft 365 bestaat uit de combinatie van Office 365, Windows 10/11 en de Enterprise Mobility & Security Suite. Deze drie oplossingen vormen gecombineerd een krachtige cloud werkplek waarmee je altijd en overal kunt werken. Microsoft 365 zorgt voor:

  • Verhoogde productiviteit met de voor jou bekende Office-producten;
  • Optimaal beheer van mobiele devices, zowel Windows, Android als iOS;
  • Een geautomatiseerde systeeminstallatie en -configuratie via Autopilot;
  • Gedegen beveiliging met Azure Information Protection;
  • Verbeterde toegangsbeveiliging met two factor authentication (2FA) via Azure Active Directory.

Gebruiksgemak en veiligheid

Microsoft 365 brengt Office-apps en krachtige Cloud services samen met uitgebreide beveiliging die jouw organisatie helpt te beschermen tegen geavanceerde cyberbedreigingen. Dit abonnement biedt volop zakelijke oplossingen die zorgen voor gebruiksgemak en veiligheid voor al jouw data. En dit alles met een 99,9% uptime.

Bossers & Cnossen biedt jou met Microsoft 365 Business Premium een complete, veilige en beheerde cloud werkplek:

 

  • Workspace 365
  • Beheerde werkplek
  • Back-up

Microsoft Autopilot & Intune

Bossers & Cnossen zorgt ervoor dat een device van een eindgebruiker als een “company owned”” apparaat wordt toegevoegd aan jouw Microsoft 365 omgeving en richt deze in volgens jullie huisstijl. Een eindgebruiker kan haar laptop zonder verdere tussenkomst van de eigen IT organisatie of Bossers & Cnossen in gebruik nemen.

Autopilot stelt jouw medewerkers in staat de installatie van een nieuw Windows 10 of Windows 11-apparaat zelf uit te voeren. Het configureren en aanmelden van een nieuw apparaat gebeurt binnen de werkplekmanagement-omgeving van Microsoft. De gebruiker zet het apparaat aan, logt in met zijn of haar inloggegevens en het apparaat wordt vervolgens automatisch geïnstalleerd en geconfigureerd.

Beheerde werkplek

Om alle werkplekken goed te kunnen beheren, maakt Bossers & Cnossen gebruik van Microsoft Intune, een cloud gebaseerd werkplekbeheer platform. Belangrijke Intune functies zijn o.a. beheer van antivirus instellingen, software distributie & updates, beheer van Microsoft updates, beheer van instellingen op de werkplek/apparaat en een op rollen en rechten gebaseerde voorwaardelijke toegang tot bedrijfsbronnen. Intune voorkomt dat bedrijfsgegevens in verkeerde handen vallen. Apparaten worden op afstand gewist of geblokkeerd in het geval van verlies of diefstal. De complete Microsoft 365 omgeving is ook volledig veilig te stellen middels een cloud back-up dienst.

Meer weten over een beheerde cloud werkplek gebaseerd op Microsoft 365? Neem dan contact op met je accountmanager of stuur een e-mail naar info@bnc.nl