Managed Services van Bossers & Cnossen

Als jij je wilt focussen op je bedrijfsvoering en geen omkijken wilt hebben naar je IT-infrastructuur, dan zijn de Managed Services van B&C iets voor jou.

Home E Managed services

Veilige IT-omgeving

De complexiteit van IT neemt steeds verder toe. Je moet op uiteenlopende aandachtsgebieden diepgaande kennis hebben om ervoor te zorgen dat jouw IT-omgeving veilig, betrouwbaar en schaalbaar is en over voldoende capaciteit en prestaties beschikt om aan de snel veranderende vraag vanuit jouw organisatie te kunnen voldoen.

Het is niet voor niks dat steeds meer bedrijven en instellingen deze zorg neerleggen bij een IT-dienstverlener. Bij B&C hebben we hiervoor een aantal standaard diensten ontwikkeld, zodat jij het beheer van je IT-infrastructuur, je netwerk en/of je werkplekomgeving aan ons kunt toevertrouwen. Voor een vaste prijs per maand zorgen wij ervoor dat je IT-omgeving up-to-date is, eventuele aanstaande storingen proactief worden opgelost en zorgen we ervoor dat je altijd kunt doorwerken.

In een overzichtelijke Service Level Agreement leggen we alle service afspraken vast, zodat we allebei weten wat er verwacht wordt. Met de Managed Services van B&C beschik je over een up-to-date en veilige IT-omgeving die het gewoon altijd doet.