Partners
Home E Over ons E Partners

Bossers & Cnossen vertegenwoordigt een breed assortiment aan producten en IT-oplossingen van uiteenlopende merken. We kiezen in ons product advies en design van IT-infrastructuur oplossingen bewust voor A-merken en bewezen technologie. Dit biedt jou als klant de meeste zekerheid dat je continuïteit is gewaarborgd. We knutselen dus geen eigen producten in elkaar en maken van je IT-omgeving geen speeltuin.

Onze accountmanagers, engineers en reparatie medewerkers worden door alle A-merken jaarlijks getraind en gecertificeerd. De kennis die zij hebben is dus up-to-date en als er extra support nodig is, dan hebben we korte lijnen met de verschillende fabrikanten. Zo zorgen we ervoor ons productadvies en designs van IT-oplossingen door fabrikanten gevalideerd worden en installaties en reparaties worden uitgevoerd conform hun richtlijnen.

One-stop-shop

Je zit bij Bossers & Cnossen dus niet vast aan één of twee merken. We willen je echt een one-stop-shop ervaring geven, één bedrijf, één contactpersoon die je gewoon levert wat je nodig hebt tegen scherpe condities. En die, als er iets niet goed werkt, in actie komt en het voor je oplost.

Voor mobiele- en werkplekoplossingen vertegenwoordigen wij in ieder geval de volgende merken:
AOC, Apple, Asus, Dell, Eizo, Fujitsu, HP, Iiyama, Lenovo, LG, Microsoft, Philips en Samsung

Voor netwerk- en datacenteroplossingen vertegenwoordigen wij in ieder geval de volgende merken:
Cisco, Dell, Fortinet, Fujitsu, HPE, Juniper, Lenovo, Microsoft, Netapp en VMware.

Staat er een merk niet tussen en wil je hier toch een offerte voor hebben? We zoeken net zo lang totdat we het merk en het product voor je gevonden hebben en bestellen het indien nodig waar dan ook ter wereld voor je.

Solution partners

We werken graag samen. Geen enkele IT-infrastructuur dienstverlener kan specialist zijn in het gehele IT-spectrum. Daarom maken we graag gebruik van de kennis van onze solution partners met wie wij gezamenlijk succesvolle implementaties van IT-oplossingen hebben uitgevoerd. Voor uiteenlopende oplossingen maken we gebruik van verschillende solution partners:

N-Able, Keepit, Veeam, IBM, Microsoft, ESET, Cisco, DUO, Artic Wolf, Liquidware, TP-Link, ManageEngine, Workspace 365 en VMware.