Over ons

Bossers & Cnossen is dé merkonafhankelijke IT-infrastructuur dienstverlener, gevestigd in Groningen. Met 35 jaar ervaring staan wij bekend om onze unieke kennis, flexibiliteit en klantgerichtheid gebaseerd op noordelijke nuchterheid. Hierdoor weten steeds meer bedrijven en instellingen in heel Nederland ons te vinden.

Home E Over ons

Beschikbaar, toegankelijk en betrouwbaar

We adviseren, leveren, installeren, onderhouden en beheren IT-infrastructuren voor zowel MKB als grote ondernemingen en overheids- en educatie-instellingen. We zijn omdenkers en tevens fan van open source. We bewandelen niet meteen de gebaande paden, maar zoeken slimme, innovatieve en duurzame IT-oplossingen waar je op kan vertrouwen.

Water uit de kraan

Onze klanten profiteren van hun goed functionerende IT-omgeving die presteert net als de dagelijkse water- en elektriciteit utiliteit: overal beschikbaar, toegankelijk en betrouwbaar.

Gestructureerd maar flexibel

Met zo’n 80 gepassioneerde medewerkers zijn we misschien niet de grootste IT-dienstverlener, maar bij ons ben je dan ook geen klantnummer. In onze organisatie zetten we jouw optimale klantbeleving voorop. We werken gestructureerd maar blijven flexibel. Bij Bossers & Cnossen voel je je gewoon weer “ouderwets” klant.

Holacratie

Onze eigen werkomgeving kenmerkt zich als kennis gedreven, professioneel, klantgericht en maatschappelijk betrokken. Met onze holacratische organisatievorm heb je als B&C medewerker veel autonomie en verantwoordelijkheid. Je bent eigenlijk eigen baas in je werkveld, maar je hebt altijd een open houding om je collega te helpen als je hierom gevraagd wordt.

“Binnen de holacratie zien we dat elke collega vanaf dag 1 een bijdrage levert aan een betere organisatie en zich kan ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf.”

– Jeroen Bos
Woordvoerder & Digital Ambassador

Als klant van Bossers & Cnossen profiteer je dus van gemotiveerde contactpersonen met eigen verantwoordelijkheidsgevoel die graag een extra stap zetten om jou van dienst te zijn.