IT-oplossingen
Home E IT-oplossingen

Bij Bossers & Cnossen kun je terecht voor alle mogelijke IT-oplossingen. Of het nu gaat om relatief eenvoudig besteladvies over de aanschaf van een laptop, een netwerk switch of een zeer complex High Performance Computing cluster, we vertegenwoordigen tal van A-merk fabrikanten in uiteenlopende IT-oplossingsgebieden. Dus wil je advies of zoek je een partner die jouw organisatie helpt met de implementatie van een nieuwe (hybride) werkplek omgeving; IOT of Edge Computing;  schaalbare server-, storage- en back-up datacenter oplossingen; een HPC cluster; een nieuwe veilige netwerkinfrastructuur of innovatieve AV of narrowcasting oplossingen? Neem dan contact op met B&C.

Advies

We geven je graag een inhoudelijk onderbouwd advies, verzorgen de levering, implementatie en onderhoud van de IT-oplossing en helpen je ook graag met het beheer en eventuele gebruikerstrainingen.

Heb je plannen en wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen, neem dan contact op met je accountmanager bij B&C of bel 050 850 69 00. Je kan ook een e-mail sturen naar info@bnc.nl