Managed Networking

Met de dienst Managed Networking van Bossers & Cnossen krijg je een volledig beheerde snelle en veilige netwerkomgeving, op basis van de laatste technieken en protocollen.

Home E Managed services E Managed Networking

Met het Bossers & Cnossen Managed Networking dienstenpakket bieden wij MKB bedrijven een moderne en volledig beheerde netwerkomgeving, toegerust op de eisen die je aan een hedendaags netwerk kan stellen. Met de inzet van marktleider Cisco Meraki netwerkcomponenten en cloudgebaseerde Meraki netwerksoftware is het netwerk van de toekomst voor jou onder handbereik. Met het Meraki managed cloud portaal creëren we eenvoudiger beheer, minder complexiteit, netwerk breed inzicht en beheer en lagere kosten voor implementaties.

Managed Networking met Cisco Meraki 

De netwerkproducten die wij je vanuit Cisco Meraki aanbieden zijn:

  • Firewall
  • Switches
  • Access points

Alle producten van Cisco Meraki die wij leveren zijn voorzien van een licentie. Deze licentie garandeert de ontwikkeling en ondersteuning van de aangeschafte apparatuur. Je ontvangt hierdoor direct te laatste firmware patches en toegang tot de nieuwste software features. Met onze managed service zorgen wij bij een defect aan de hardware voor een directe vervanging hiervan.

Voor een vaste prijs per maand heb je een goed te budgetteren, maar vooral up-to-date netwerkomgeving die voldoet aan jouw eisen.
Je betaalt een vaste prijs per maand afhankelijk van het type device. Je kan binnen het contract onder heldere voorwaarden opschalen.

Managed Firewall met Cisco Meraki

Met Cisco Meraki is jouw organisatie voorzien van de nieuwste generatie firewall bescherming. Elke Meraki Security Appliance ondersteunt verschillende functies, zoals een stateful firewall en een geïntegreerde Sourcefire intrusion prevention (IPS) -engine om netwerken te beveiligen. Bedreigingsdefinities en filterlijsten worden direct bijgewerkt, zodat elke locatie volledig beveiligd is tegen de nieuwste kwetsbaarheden en lastige websites.

Innovatieve Corona samenwerking

Bedrijf kritische netwerken kunnen zich geen downtime en verstoring veroorloven. Cisco Meraki MX-beveiligingsapparaten ondersteunen meerdere redundantielagen, zorgen voor WAN-connectiviteit, beschikbaarheid van apparaten en een naadloze failover-mechanisme. Dit heeft voor jouw organisatie de volgende voordelen:

  • Malware bescherming.
  • Gebruikersvriendelijke firewall met error-proof software.
  • Visueel ondersteunde rapportages van bedreigingen.
  • Pagina’s en inhoud filteren en/of blokkeren per gebruiker.

Met SD-WAN zijn externe sites verbonden via goedkope internetverbindingen beveiligd met VPN. MPLS-achtige betrouwbaarheid wordt geboden door meerdere up-links met taakverdeling, intelligent pad beheer en automatische failover.

Security specialisten

Met onze managed firewall dienstverlening nemen wij het beheer van je firewall voor een vaste prijs per maand uit handen. Wij zorgen ervoor dat je firewall helemaal up-to-date is en bij aanvallen of verstoringen krijg je garandeerde deskundige ondersteuning van onze security specialisten.