Back-up as a Service
Home E Cloud diensten E Back-up as a Service

Back-up en herstelprocessen zijn belangrijk voor de continuïteit van jouw bedrijf. Je wilt een goede back-up die betrouwbaar en up-to-date is en ook nog snel terug te plaatsen is. Hiermee ben je beschermd tegen dataverlies bij bijvoorbeeld een storing, virussen, een ransomware aanval of brand.

Vaak wordt er alleen naar back-up gekeken op het moment van een calamiteit. Dataverlies kan enorm veel schade aanrichten. Zorg dat je niet te laat bent.

BaaS

Met de Bossers & Cnossen Back-up as a Service (BaaS) heb je de back-up goed geregeld en zijn grote investeringen, zoals het aanschaffen van dure apparatuur en software licenties, verleden tijd. Jouw data wordt veilig opgeslagen op ons platform in Nederlandse datacenters. Onze oplossing biedt 24/7 beschikbaarheid en data van het gehele systeem (server of workstation) of losse bestanden kunnen eenvoudig worden teruggehaald.

Altijd up-to-date

De Bossers & Cnossen Back-up as a Service is ideaal voor organisaties die geen omkijken willen hebben naar back-up van hun data of voor bedrijven die geen eigen ICT-afdeling hebben. Je betaalt voor de Back-up service een vaste prijs per maand. Je bent daarmee blijvend verzekerd van een up-to-date back-up en een 24/7 monitoring van jouw data.

Wil je meer informatie over de abonnementen en tarieven? Neem gerust contact met ons op!