Maureen Hoekstra – de Putter

Door: Bossers & Cnossen
Geschreven op: 8 september 2022

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Vorige maand zijn we begonnen met een maandelijks terugkerend item waarin we collega’s in het zonnetje zetten. Dit keer staat onze HR-leadlink Maureen in de spotlights. Lees het korte diepte interview hieronder:

Rol: Ik ben de leadlink binnen de Human Affairs cirkel. Hierin houd ik mij bezig met het stuk strategie en beleid voor het hebben (en blijven houden) van hele gelukkige collega’s.

Leukst aan de rol: ik vind het heel leuk om vooruit te kijken. Wat kunnen we beter/anders/leuker/efficiënter doen? Daarnaast vind ik de veelzijdigheid en het sociale aspect in mijn werk heel leuk.

Held: Ik heb niet 1 held en vindt voornamelijk mensen die heel anders zijn dan ik inspirerend. En dan vooral dat type dat zich nooit druk maakt, het leven neemt zoals het komt en in elke situatie zen en positief blijft. Nou heb ik zo’n figuur in mijn eigen huis rondlopen (mijn man), waarvoor ik hem soms achter het behang wil plakken maar meestal bewonder.

Hoe drink je je koffie/thee: Daarin ben ik eigenlijk van alle markten thuis 🙂 Koffie drink ik zwart of met een beetje melk. Met als favoriet de flat white. Thee lust ik ook in eigenlijk alle smaken, behalve steranijs.

Lunch: Soms het typische Nederlandse broodje kaas, maar vaker een lekkere salade met bijvoorbeeld parmaham of tonijn met een appeltje. Op dinsdag bestellen we met een groepje collega’s een lekker broodje.

Omschrijving functie: ik houd mij bezig met alle zaken rondom personeel waarbij het ultieme doel is dat iedereen bijna altijd blij rond loopt. Dat betekent onder andere dat ik zo’n beetje de helft van mijn tijd met collega’s om tafel zit en de andere helft overstijgend kijk naar alle personeelsgerelateerde thema’s.

Waarom b&c: B&C past ontzettend goed bij mij. De manier van werken, holacratisch, vind ik niet alleen prettig voor mezelf, maar vind ik ook op HR-vlak ontzettend interessant. Het geeft vrijheid, transparantie en efficiëntie. Geen eindeloze vergaderingen waar ik veel te ongeduldig voor ben. Daarnaast is het gewoon een super leuke club mensen. No nonsens, we zeggen waar het op staat en weinig haantjesgedrag. Wat weer heel goed bij een introvert als ik past.

Ook interessant