logo bnc
logo bnc

Maureen Hoekstra - de Putter

8 september 2022

Maureen Hoekstra - de Putter

Omschrijving functie: ik houd mij bezig met alle zaken rondom personeel waarbij het ultieme doel is dat iedereen bijna altijd blij rond loopt. Dat betekent onder andere dat ik zo'n beetje de helft van mijn tijd met collega's om tafel zit en de andere helft overstijgend kijk naar alle personeelsgerelateerde thema's.

Waarom b&c: B&C past ontzettend goed bij mij. De manier van werken, holacratisch, vind ik niet alleen prettig voor mezelf, maar vind ik ook op HR-vlak ontzettend interessant. Het geeft vrijheid, transparantie en efficiëntie. Geen eindeloze vergaderingen waar ik veel te ongeduldig voor ben. Daarnaast is het gewoon een super leuke club mensen. No nonsens, we zeggen waar het op staat en weinig haantjesgedrag. Wat weer heel goed bij een introvert als ik past.

Neem contact op, dat vinden we leuk 06-46347565

Ook interessant

Lees meer…

Wiran Raspe

Onderstaand de eerste medewerker in het zonnetje namelijk onze Service Engineer topper, Wiran Raspe!

25 augustus 2022