logo bnc
logo bnc

Maureen Hoekstra - de Putter

8 september 2022

Maureen Hoekstra - de Putter

Omschrijving functie: ik houd mij bezig met alle zaken rondom personeel waarbij het ultieme doel is dat iedereen bijna altijd blij rond loopt. Dat betekent onder andere dat ik zo'n beetje de helft van mijn tijd met collega's om tafel zit en de andere helft overstijgend kijk naar alle personeelsgerelateerde thema's.

Waarom b&c: B&C past ontzettend goed bij mij. De manier van werken, holacratisch, vind ik niet alleen prettig voor mezelf, maar vind ik ook op HR-vlak ontzettend interessant. Het geeft vrijheid, transparantie en efficiëntie. Geen eindeloze vergaderingen waar ik veel te ongeduldig voor ben. Daarnaast is het gewoon een super leuke club mensen. No nonsens, we zeggen waar het op staat en weinig haantjesgedrag. Wat weer heel goed bij een introvert als ik past.

Neem contact op, dat vinden we leuk 06-46347565

Ook interessant

Lees meer…

Collega in het zonnetje november 2022

Deze keer het woord aan onze collega Jos. Jos loopt hier al meer dan een decennium rond en kan daarom heel veel vertellen over…

4 november 2022

Lees meer…

Wiran Raspe

Onderstaand de eerste collega in het zonnetje namelijk onze Service Engineer topper, Wiran Raspe!

25 augustus 2022

Lees meer…

Collega in het zonnetje oktober 2022

Ronald Blaauw is een van de toppers van team Delivery, inmiddels al 2 jaar werkzaam bij B&C. Wat zijn rol precies inhoudt en wie…

11 oktober 2022