30 jaar Sharing Ideas & IT

Door: Bossers & Cnossen
Geschreven op: 27 september 2018

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

30 jaar Sharing Ideas & IT

Door Jeroen Bos – In een tijd waarin eindgebruikers steeds beter weten wat er digitaal mogelijk is, is het de uitdaging voor organisaties om daarop in te spelen door in de juiste middelen te faciliteren. Ook Bossers & Cnossen ziet deze uitdaging. We willen je dan ook graag meenemen in de transformatie die we doormaken en noodzakelijk achten om in de toekomst een leidende rol te blijven spelen in de markt.

Geen uitdaging uit de weg

Dit doen we door het ontwikkelen en aanbieden van IT-middelen die het mogelijk maken om efficiënter, effectiever én leuker te werken! De wereld verandert razendsnel, technologische ontwikkelingen zijn bijna niet bij te houden en nieuwe producten en diensten komen en gaan in een razend tempo. Je kan vandaag de dag werken ín de IT en je kan werken mét IT. Dat eerste is een keuze, maar de tweede, daar ontkomt niemand meer aan. Eindgebruikers stellen steeds meer eisen aan IT-middelen; ze wensen dat het net zo gemakkelijk en vóór ze werkt als thuis. Het moet je werk efficiënter, effectiever en dus ook leuker maken. Hoe ga je daar als oorspronkelijk traditioneel IT bedrijf mee om?

Bossers & Cnossen is nooit een uitdaging uit de weg gegaan: we pakken het op en we maken er iets moois van!

In het DNA van Bossers & Cnossen zit een enorme klantgerichtheid en veerkracht: we willen het goed doen voor de klant, leggen de lat hoog en vinden niet snel dat we het goed genoeg doen.

We kunnen veranderen: dat bewijzen we al 30 jaar. En nu maken we ons klaar voor de komende 30 jaar!

Ooit begonnen met twee programmeurs

In 1988 werd Bossers & Cnossen opgericht als softwarebedrijf. Er werd software ontwikkeld door twee programmeurs, en al na een paar jaar werd er overgestapt op het bouwen van kloon-PC’s. Veel Noorderlingen herinneren zich de ‘PC Privé’-projecten en hebben onze B&C-PC in huis gehad.

Na 2000

Inmiddels doet weinig nog herinneren aan de dienstverlening van toen. Na 2000 maakten we een transitie door. Er werden meer merk-PC’s verkocht en ook de eerste servers gingen naar de klant. We trokken personeel aan met andere vaardigheden, en die meedachten over nieuwe dienstverleningsvormen.

Vanaf 2010

Vanaf 2010 deed ‘de cloud’ zijn intrede en werden de eerste klanten in een virtuele omgeving ondergebracht. Ook toen zagen we een aantal nieuwe collega’s komen en anderen gaan. Als Bossers & Cnossen pasten we ons aan de veranderende vraag uit de markt.

Voorbereiden op weer een nieuwe toekomst

Anno 2018 bereiden we ons voor op een nieuwe toekomst. En die gaat over meer dan alleen technologie, die toekomst gaat over mensen en hoe zij IT kunnen inzetten om het leven makkelijker, mooier en leuker te maken. Het kan geen toeval zijn dat we, nu we ons 30-jarig jubileumjaar vieren, voor de grootste uitdaging staan op het gebied van zowel organisatie, diensten als producten.

Na iedere eerdere transitie is Bossers & Cnossen er sterker en mooier uitgekomen. En ook al beseffen we het niet altijd: met onze ideeën, producten en diensten lopen we vaak voorop in de markt. Bossers & Cnossen: Sharing ideas & IT. Nu en in de toekomst!

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Ook interessant