Avebe: Flexibele hardware-levering direct aan de eindgebruiker

Door: Bossers & Cnossen
Geschreven op: 2 april 2020

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Avebe: Flexibele hardware-levering direct aan de eindgebruiker

Avebe is een internationale coöperatie van zetmeelaardappeltelers die van oudsher gericht is op het winnen van het zetmeel uit aardappels. Door ontwikkeling van innovatieve technieken worden nu ook eiwitten uit de aardappel gehaald, met name bedoeld voor de voedingsmiddelenindustrie. Avebe bestaat 100 jaar en telt 1.350 medewerkers verdeeld over zes locaties.

De businesscase

Avebe is een innovatief bedrijf en daardoor continu in beweging. Dit vraagt een bepaalde mate van flexibiliteit van de IT-afdeling. Om de IT-medewerkers zo optimaal mogelijk in te kunnen zetten voor de kerntaken van de IT-afdeling is gekozen om voor de levering van hardware aan de eindgebruiker een servicepartner te zoeken. Avebe is op zoek naar een oplossing voor flexibele levering van hardware, configuratie van hardware én installatie op locatie.

Daarnaast is Avebe op zoek naar een partner die proactief meedenkt om de eindgebruiker zo optimaal mogelijk te ondersteunen in zijn/haar transitie naar een nieuwe werkplek.

Flexibele hardware-levering direct aan de eindgebruiker

Bossers & Cnossen voorziet Avebe-medewerkers van een nieuwe werkplek in twee scenario’s:

  • Na de afschrijvingstermijn van de werkplek
  • Bij indiensttreding van nieuwe medewerkers

Avebe heeft samen met Bossers & Cnossen een standaard assortiment bepaald bestaande uit vijf modellen. Deze modellen zijn ten alle tijden op voorraad waardoor snelle levering gegarandeerd is.

De Avebe-medewerker selecteert in de servicemanagement tool van Avebe de gewenste nieuwe werkplek. Vervolgens wordt er volledig geautomatiseerd een order geplaatst bij Bossers & Cnossen. De order wordt overgedragen aan de logistieke afdeling die ervoor zorgt dat op de nieuwe hardware het Avebe image wordt geïnstalleerd.

Na installatie wordt contact opgenomen met de Avebe- medewerker om een afspraak tot uitlevering te maken. Een logistieke medewerker levert vervolgens de nieuwe werkplek op locatie bij de medewerker.

Betreft het een vervanging dan wordt samen met de eindgebruiker zijn/haar data overgezet van de oude werkplek naar de nieuwe. Dit gebeurt op een veilige manier zodat er ten alle tijden voldaan wordt aan de eisen en standaarden binnen Avebe.

De resultaten voor Avebe

  • Hardware uitlevering op maat;
  • Totale ontzorging betreffende de levering van de werkplekken;
  • Persoonlijke benadering;
  • Gebruikersdata blijft binnen de organisatie;
  • Inproductieve tijd wordt tot een minimum beperkt.

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Ook interessant