B&C wint aanbesteding netwerkcomponenten & support Hanzehogeschool

Door: Bossers & Cnossen
Geschreven op: 1 december 2020

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

B&C wint aanbesteding netwerkcomponenten & support Hanzehogeschool

De komende vier jaar levert B&C de server- en storagehardware, netwerkcomponenten en support hierop aan de Hanzehogeschool Groningen. Een extra bekrachtiging op de goede samenwerking binnen de bestaande overeenkomst voor levering op werkplek apparatuur.

De opdracht

De aanbesteding overeenkomst behelst het leveren van alle netwerkcomponenten aan de Hanzehogeschool Groningen.

Wij zorgen hiermee dat de juiste hardware ingezet kan worden voor een optimaal functionerend netwerk ten behoeve van de studenten en medewerkers van de Hanzehogeschool.

Servers & Storage

Ook het leveren van Servers & Storage hardware valt binnen de opdracht. In de praktijk wordt de on-premise server omgeving langzaam uitgefaseerd omdat de Hanzehogeschool in transitie is naar een volledige op cloud gebaseerde IT-omgeving.

Support

De support houdt de levering van een Cisco Services First contract in, waarmee de Hanzehogeschool de continuïteit op de werking van de netwerkomgeving waarborgt. Tevens leveren wij de support op de huidige server omgeving van de Hanzehogeschool.

Hanzehogeschool en Bossers & Cnossen

De Hanzehogeschool Groningen is de grootste hogeschool in het Noorden. Dagelijks maken zij gebruik van onze IT-voorzieningen; van werkplekken en narrowcasting tot aan servers en vanaf heden ook de inzet van netwerkcomponenten. Bernard van Dijk, Manager Exploitatie over de samenwerking: ‘Wij hebben in B&C een échte partner die ons goed begrijpt en met passende oplossingen komt voor onze vraagstukken‘

De Hanzehogeschool is meer dan 15 jaar klant bij ons en we zijn dan ook trots dat we onze dienstverlening uitbreiden met deze overeenkomst; servers- en storage hardware en netwerkcomponenten.

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Ook interessant